Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία

Ζήσης Χατζηστραβός

i

© Panserraikos FC

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League να βρίσκεται στο στάδιο της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων, ωστόσο ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης.

Με το μυαλό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πανσερραϊκός.

Μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό η οποία έληξε ισόπαλη στο γήπεδο της Τούμπας (1-1), οι παίκτες του Πανσερραϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις με σκοπό να βρίσκονται στο κατάλληλο στάδιο ετοιμότητας. Σε ότι αφορά τις απουσίες, η νεοφώτιστη ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες τις κλήσεις των Στίνα, Ουεντραόγκο και Ντάνκερλουι από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Συγκεκριμένα ο Βίκτορ Στίνα κλήθηκε στην Εθνική Μολδαβίας, o Ισμαΐλα Ουεντραόγκο επέστρεψε στις κλήσεις της Μπουρκίνα Φάσο και θα ταξιδέψει στην Αφρική για να ενισχύσει την ομάδα του, ενώ ο Νταμίλ Ντάνκερλουι κλήθηκε στην Εθνική Σουρινάμ για τους αγώνες του CONCACAF της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Επίσης, απών από τις προπονήσεις είναι και ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος συμμετέχει σε προγραμματισμένα μαθήματα της σχολής UEFA Pro, μαζί και με άλλους προπονητές ομάδων της Super League και έτσι οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του υπόλοιπου τεχνικού τιμ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Παρά την διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, οι προπονήσεις του Πανσερραϊκού ξεκίνησαν κανονικά τη Δευτέρα(04/09) μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά με απουσίες. Συγκεκριμένα στη λίστα των απόντων βρίσκονται οι διεθνείς Βίκτορ Στίνα, Νταμίλ Ντάνκερλουι και Ισμαΐλα Ουεντραόγκο που ενσωματώθηκαν στις αποστολές των Μολδαβία, Σουρινάμ και Μπουρκίνα Φάσο, για τους διεθνείς τους αγώνες και αναμένεται να επιστρέψουν στις 13 Σεπτεμβρίου. 

Από εκεί και πέρα απών είναι και ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος συμμετέχει σε προγραμματισμένα μαθήματα της σχολής UEFA Pro, μαζί και με άλλους προπονητές ομάδων της Super League και έτσι οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του υπόλοιπου τεχνικού τιμ. Οι “κόκκινοι” θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο και αναμένοντας τον ορισμό του αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την Κηφισιά, την Δευτέρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. 

Σε αυτό το διάστημα, ποδοσφαιριστές όπως οι Μορέϊρα, Κολομπίνο και Παντεκίδης θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν ρυθμό και να είναι 100% στην διάθεση του προπονητή τους».