ΑΕΛ για κακοκαιρία Daniel: « Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας»
i

© AEL

ΑΕΛ για κακοκαιρία Daniel: « Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:14 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 08.09.2023

Ανακοίνωση για τα θύματα και την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία εξέδωσε η ΑΕΛ, τονίζοντας πως η καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel βάζει σε δεύτερη μοίρα τον παράγοντα ποδόσφαιρο.

Η Ελλάδα μετρά τις πληγές της από την κακοκαιρία Daniel, με τους θανάτους από τις φονικές πλημμύρες να φτάνουν τους 10. Λίγες ώρες πριν η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τόνιζε πως το φιλικό με την ΑΕΛ αναβάλλεται.

Από μεριάς της η Λάρισα θέλησε να αναφερθεί επίσης στην αναβολή, υποστηρίζοντας πως το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν υπάρχει η απώλεια της ανθρώπινης ζωής. Μέσω επίσημης τοποθέτησης, η ομάδα του κάμπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας ως κοινωνία με τη μέγιστη κοινωνική αλληλεγγύη, θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: 

«Το μέγεθος της πρωτόγνωρης ανθρωπιστικής καταστροφής που βιώνει η περιφέρεια της Θεσσαλίας και δυστυχώς μεταξύ των άλλων πόλεων και η πόλη της Λάρισας, δεν μας επιτρέπει αυτή τη στιγμή τη διεξαγωγή οποιουδήποτε αθλητικού ή ποδοσφαιρικού γεγονότος. Η σκέψη μας βρίσκεται μόνο μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, τις οικογένειες των αγνοουμένων και όλων των απελπισμένων συμπολιτών μας.

Ευχόμαστε με τη βοήθεια και του Θεού να ομαλοποιηθεί το ταχύτερο η τραγική κατάσταση η οποία δυστυχώς ακόμη εξελίσσεται. Όταν μετρήσουμε τις πληγές μας ως κοινωνία με τη μέγιστη κοινωνική αλληλεγγύη, θα υπάρξει χρόνος και ευκαιρίες για τη ψυχαγωγία και το θέαμα των πονεμένων συμπολιτών μας».