Στον Βόλο από την Ουρακάν ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία

Χουάν Μανουέλ Γκαρσία

Στον Βόλο από την Ουρακάν ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία

Sportal newsroom 21:37 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 07.09.2023

Ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία θα γίνει η επόμενη μεταγραφή του Βόλου, με τον σέντερ φορ από την Ουρακάν να υπογράφει για ένα χρόνο, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μια ακόμα.

Μια ακόμα μεταγραφή για την ομάδα του Βόλου αναμένεται να ολοκληρωθεί με τον Χουάν Μανουέλ Γκαρσία να υπογράφει από την Ουρακάν της Αργεντινής για ένα χρόνο, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη χώρα του υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. 

Ο Γκαρσία πήγε τον Ιανουάριο στην Ουρακάν από τη Νιούελς Ολντ Μπόις και έπειτα από έναν χρόνο φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Σε 27 παιχνίδια με την ομάδα από το Μπούενος Άιρες είχε ένα γκολ και μια ασίστ.

Στο παρελθόν πέρα από την Ουρακάν και τη Νιούελς έχει αγωνιστεί σε Ουνιόν Σάντα Φε, Άρσεναλ Σαραντί και Μπάνφιλντ. Συνολικά στην καρίερα του έχει πετύχει 40 γκολ και έχει δώσει 12 ασίστ.

Η κοινή μοίρα των Κρούζλιακ, Παμλίδη και Βαλεριάνου: Τα πέναλτι που... κόστισαν συμβόλαια (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:24 - 06.09.2023

Η κοινή μοίρα των Κρούζλιακ, Παμλίδη και Βαλεριάνου: Τα πέναλτι που... κόστισαν συμβόλαια (vids)

Το πέναλτι που έκανε ο Ντόμινικ Κρούζλιακ, στο ματς Βόλος - ΑΕΚ, ήταν εκείνο που έκρινε το παιχνίδι, χαρίζοντας στην Ένωση το τρίποντο. Η ίδια παράβαση ήταν και εκείνη που κόστισε στον Σλοβάκο αμυντικό το συμβόλαιο του με την ομάδα. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος στη λίστα...

Ο Βόλος έχει ξεκινήσει με ένα βαθμό μετά από τρία παιχνίδια και βρίσκεται στην 13η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League.