Κουλιεράκης: «Ήμουν αποφασισμένος πως μόνο έτσι θα το διορθώσω το λάθος μου»

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© Intime

Κουλιεράκης: «Ήμουν αποφασισμένος πως μόνο έτσι θα το διορθώσω το λάθος μου»

Ο «λυτρωτής» του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σχολίασε το πως βίωσε το λάθος του αλλά και το γκολ, το οποίο χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ (2-1).

Ο τρομερός ΠΑΟΚ με... λυτρωτή τον Κουλιεράκη «λύγισε» την Άιντραχτ και πήρε μία σπουδαία νίκη (2-1). Ο νεαρός στόπερ εξιλεώθηκε για το λάθος του στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ το σκορ για τον Δικέφαλο άνοιξε ο Ζίβκοβιτς με απευθείας φάουλ.

Μετά τη λήξη του ματς, ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV κι ανέλυσε το πως έφτιαξε τη ψυχολογία του και την πίστη του μετά το λάθος.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για την εξιλέωσή του με το γκολ, είπε: «Μέχρι τη στιγμή του λάθος όλα πήγαιναν τέλεια για μένα και την ομάδα. Ένιωθα καλά στο παιχνίδι. Έγινε το λάθος, συμβαίνουν αυτά όμως. Δεν έπεσα ψυχολογικά και εγώ και η ομάδα, πιέσαμε για να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν καλοί, ανταγωνιστικοί και τα καταφέραμε στο τέλος. Άλλαξα... θέση το μυαλό μου αμέσως μετά το λάθος, έμεινα ψύχραιμος και διόρθωσα το λάθος μου με ένα γκολ».

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του μετά το λάθος του: «Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν υποστηρηκτικοί μαζί μου. Έφτιαξα τη ψυχολογία μου και το ομαδικό πνεύμα με βοήθησε».

Για τη φάση του γκολ, σημείωσε: «Ήμουν αποφασισμένος πως μόνο έτσι θα το διορθώσω το λάθος μου. Με γκολ. Στη φάση που το πέτυχα, το πίστευα, είπα τον Τσιγγάρα μου κάνε μου μπλοκ για να βρεθώ στη φάση και έτσι έγινε και την έσπρωξα στα δίχτυα. Συνεχίζουμε την ίδια νοοτροπία, είμαστε πρώτοι και είμαστε κοντά στην πρόκριση».