«Η Άιντραχτ τα έχει βρει με Κουλιεράκη, απομένει το "ναι" του ΠΑΟΚ»

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© intime

«Η Άιντραχτ τα έχει βρει με Κουλιεράκη, απομένει το "ναι" του ΠΑΟΚ»

Κώστας Τόπας 09:26 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 17.04.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γερμανία, υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του αμυντικού του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ως τώρα και σε συνδυασμό με τη ηλικία του, αλλά και τις ικανότητες του είναι λογικό να είναι στα μπλοκάκια αρκετών ομάδων. Μία από αυτές σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που τον έχει εδώ κι αρκετό διάστημα στη λίστα της, ούσα εντυπωσιασμένη και από τις εμφανίσεις του νεαρού αμυντικού.

Το γερμανικό Sky Sport αναφέρει μάλιστα πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει πλέον το... πάνω χέρι στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον 20χρονο Έλληνα διεθνή στόπερ, ωστόσο δεν έχει συμβεί το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ.

Οταν ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ είχε καταγγείλει χτύπημα στα γεννητικά όργανα μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ (vids)
CONFERENCE LEAGUE

06:07 - 17.04.2024

Οταν ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ είχε καταγγείλει χτύπημα στα γεννητικά όργανα μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ (vids)

Ο Ιταλός elite διαιτητής Νταβίντε Μάσα που ορίστηκε στη ρεβάνς της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ (18/04, 22:00), είχε διευθύνει πέρυσι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι είχε γράψει στο Φύλλο Αγώνα ότι αισθάνθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα, ενώ ήταν στη φυσούνα.

Οπως τονίζεται, η Άιντραχτ έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως υπάρχει διαφορά στις διαπραγματεύσεις του με τους «ασπρόμαυρους», αφού οι Γερμανοί θέλουν να βγάλουν από ταμεία τους ένα ποσό γύρω στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

«Ονομάζεται Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος θα πρέπει να μετακομίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το καλοκαίρι εάν η γερμανική ομάδα χάσει τον Πάτσο. Ο τρέχων παίκτης θα φύγει μόνο αν ένας σύλλογος βρει 50 έως 60 εκατομμύρια ευρώ από άλλες ομάδες.

Ήδη υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ Κουλιεράκη και Φρανκφούρτης. Ο παίκτης θέλει να γίνει ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ το 2022. Ο ΠΑΟΚ απαιτεί 13 εκατομμύρια ευρώ για τον αμυντικό, η Άιντραχτ θέλει να πληρώσει μόνο επτά με οκτώ εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

O Kουλιεράκης μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ και μάλιστα ένα από αυτά είναι κόντρα στη γερμανική ομάδα στην αναμέτρηση των δύο στο γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα, έχει μείνει στο χορτάρι για 2.728 αγωνιστικά λεπτά και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να μοιράσει και δύο ασίστ.