Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα να είναι με την πλάτη στον τοίχο

ΠΑΟΚ

i

ΠΑΟΚ/©Intime

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα να είναι με την πλάτη στον τοίχο

Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ και τον Δικέφαλου που δεν αγχώνεται.

Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει μάθει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Πόσες και πόσες φορές βρέθηκαν οι παίκτες και ο Λουτσέσκου σε μια κατάσταση που έπρεπε να πάρουν φόρα και να αντεπιτεθούν και τελικά τα κατάφεραν. Η κακή αρχή της σεζόν μετατράπηκε στην πορεία σε μια ομάδα που έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Τα τέσσερα γκολ από τον Ολυμπιακό, η ήττα από τον Άρη, η ήττα από τη Ντιναμο. Αυτά είναι κάποια από όσα έφεραν τον Δικέφαλο με την πλάτη τον τοίχο σε διάσπαρτες στιγμές στη σεζόν, αλλά πάντα κατάφερνε να αντεπιτίθεται.

Το παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ δεν είναι κάτι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το φαβορί, είναι πίσω στο συνολικό σκορ και έχει απέναντι του μια ομάδα που δείχνει μετά από καιρό να βρισκει τον εαυτό της. Ε, δεν το λες και ιδανικές συνθήκες. Κι όμως αυτός ο Δικέφαλος φέτος έχει σκληραγωγηθεί τόσο, που του φαίνεται σχεδόν νορμάλ αυτή η κατάσταση δεν τον αγχώνει.

Οι «ασπρόμαυροι» στο Μπριζ την μέτρησαν την αντίπαλο τους και είδαν πως ακόμα και στην κακή τους ημέρα κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Θεωρώ πως δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα κάνει τόσο κακή εμφάνιση όσο αυτή του Βελγίου και δύσκολα οι αντίπαλοι του να πιάσουν μαζικά τόσο υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες οπαδών του ΠΑΟΚ στο Sportal για την αστυνομική βία στο Βέλγιο: «Μας έσπαγαν τα πλευρά με τα γκλομπς» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

16:05 - 15.04.2024

Συγκλονιστικές μαρτυρίες οπαδών του ΠΑΟΚ στο Sportal για την αστυνομική βία στο Βέλγιο: «Μας έσπαγαν τα πλευρά με τα γκλομπς» (vid)

Τρεις φίλοι του ΠΑΟΚ που έδωσαν το «παρών» στο Βέλγιο για την αναμέτρηση με την Μπριζ, περιέγραψαν με συγκλονιστικές λεπτομέρειες μέσα από το Sportal την αντιμετώπιση που είχαν από την αστυνομία έξω από το «Γιαν Μπρέιντελ».

Ο καλός, σοβαρός και συγκεντρωμένος ΠΑΟΚ την έχει αυτή την Μπριζ και μπορεί να γράψει ιστορία. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ο Λουτσέσκου να μπορέσει να ηρεμήσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών και να τους κάνει να σκεφτούν μόνο την αναμέτρηση και τίποτα άλλο, διότι και οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» είδαν τα έκτροπα της αστυνομίας του Βελγίου και θέλουν μια άτυπη εκδίκηση για τον κόσμο τους.

Η καλύτερη απάντηση και το καλύτερο δώρο για όλο τον κόσμο είναι να κερδίσει-αποκλείσει την Μπριζ και να προκριθεί στα ημιτελικά μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.