Η αποθέωση της UEFA στον Κουλιεράκη: «Κάνει τη διαφορά στην ομάδα του» (vid)

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© Intime

Η αποθέωση της UEFA στον Κουλιεράκη: «Κάνει τη διαφορά στην ομάδα του» (vid)

Πάνος Κορομηλάς 17:53 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 05.03.2024

Η αγωνιστική δράση στο Conference League επιστρέφει και η UEFA αποθέωσε μεταξύ άλλων τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, θέλοντας να «ζεστάνει» το κλίμα ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Conference League. Την Πέμπτη (7/3, 22:00), αντιμετωπίζει την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο «Μαξιμίρ» με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «8» της διοργάνωσης.

Με τις αναμετρήσεις του Conference League να είναι προ των πυλών, η UEFA θέλησε να προετοιμάσει το κοινό της μέσα από τα social media. Σε μια από τις δημοσιεύσεις που έκανε στο «X», ξεχώρισε ορισμένους παίκτες από τις ομάδες που συνεχίζουν στο Conference League, οι οποίοι όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Κάνουν τη διαφορά στην ομάδα τους».

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος ήταν κομβικός για τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων, με πέντε «γεμάτες» συμμετοχές και δύο γκολ. Θυμίζουμε πως βρήκε δίχτυα στην εκτός έδρας νίκη του δικεφάλου του Βορρά επί της Ελσίνκι, αλλά και στη μεγάλη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα.

Δείτε την ανάρτηση της UEFA στα social media:

Οι υπόλοιποι παίκτες που «μπήκαν στο μικροσκόπιο» της διοργανώτριας αρχής ήταν ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι της Φενέρμπαχτσε, ο Μίκαελ Καγιόντε της Φιορεντίνα και ο Ιγκόρ Τιάγκο της Μπριζ.