Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε sold out στην κερκίδα των Bad Blue Boys ενόψει ΠΑΟΚ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε sold out στην κερκίδα των Bad Blue Boys ενόψει ΠΑΟΚ

Κώστας Τόπας 13:39 - 05.03.2024

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε πως για την κερκίδα που στεγάζει τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας της, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και τον ΠΑΟΚ πλησιάζει! Η ομάδα από την Κροατία θα κοντραριστεί με τον Δικέφαλο του Βορρά την Πέμπτη (07/03, 22:00) για τους «16» του Conference League, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με ανακοίνωσή της, η κροατική ομάδα γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια για την κερκίδα που στεγάζονται οι φανατικοί οπαδοί της, δηλαδή οι Bad Blue Boys, έχουν εξαντληθεί.

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι όλη η διαθέσιμη χωρητικότητα της κερκίδας North Down για τον αγώνα Ντιναμό - ΠΑΟΚ έχει εξαντληθεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των Κροατών.

Για την εν λόγω αναμέτρηση η UEFA όρισε τον διεθνή Αζέρο ρέφερι, Αλιγιάρ Αγκάγιεφ. Ο 36χρονος είναι διαιτητής πρώτης κατηγορίας της UEFA (μία κάτω από την Elite) και είναι διεθνής από το 2013. Για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του, Ζεϊνιάλ Ζεϊνιάλοφ και Ακίφ Αμιράλι. Τέταρτος ορίστηκε ο Έλκιν Μασίγιεφ, ενώ στο VAR θα είναι οι Γερμανοί Σάσα Στέγκεμαν και Πασκάλ Μίλερ.