Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ ετοιμάζεται για αλλαγές - Οι φήμες για Μάουρο Λέο και το μέλλον του Γιακίροβιτς

Παίκτες Ντιναμό

i

© Intime

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ ετοιμάζεται για αλλαγές - Οι φήμες για Μάουρο Λέο και το μέλλον του Γιακίροβιτς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:18 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 05.03.2024

Τα δεδομένα που επικρατούν στο «στρατόπεδο» της Ντίναμο Ζάγκρεμπ πριν τις ευρωπαϊκές μάχες με τον ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και τον ΠΑΟΚ πλησιάζει!

Η ομάδα από την Κροατία θα κοντραριστεί με τον Δικέφαλο του Βορρά για τους «16» του Conference League, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς στην έδρα της Ντιναμό, «Μαξιμίρ», θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου και η ρεβάνς της Τούμπας μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 14 του ίδιου μήνα.

Τις τελευταίες ώρες, τα ΜΜΕ της Κροατίας αναφέρθηκαν στην κατάσταση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της αντιπάλου του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων στάθηκαν στις φήμες που κυκλοφορούν για τον αθλητικό διευθυντή Μάουρο Λέο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η θέση του αθλητικού διευθυντή στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ είναι μία από αυτές που αποτελούν... πληγή για τον σύλλογο. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν μέσα από την ομάδα, η διοίκηση σκέφτεται να προσλάβει έναν έμπειρο αθλητικό διευθυντή με πολλές παραστάσεις. Στο επίκεντρο βρίσκεται το όνομα του Μάουρο Λέο. Ο ίδιος είχε αναλάβει αθλητικός διευθυντής στη Ρόμα μετά την αποχώρηση του Ντε Σάνκτις, ωστόσο πλέον είναι το ''δεξί χέρι'' του Τιάγκο Πίντο στον σύλλογο της Ιταλίας.

Πικρή εμπειρία σε ευρωπαϊκό ματς έπος έχει από τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Σεργκέι Γιακίροβιτς (vid)
CONFERENCE LEAGUE

10:38 - 05.03.2024

Πικρή εμπειρία σε ευρωπαϊκό ματς έπος έχει από τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Σεργκέι Γιακίροβιτς (vid)

Ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Σεργκέι Γιακίροβιτς ήταν παίκτης της Σπάρτακ Τρνάβα στην επική ανατροπή με 5-3 το 1997, που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση. Οι δηλώσεις του Γιακίροβιτς για τη μάχη της Πέμπτης.

Η Ντίναμο έχει μία πολύ καλή φήμη στην Ευρώπη και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό σκαλοπάτι για την καριέρα του Λέο. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη, όμως άμεσα θα υπάρξουν αλλαγές. Όσον αφορά στον προπονητή της ομάδας Σεργκέι Γιακίροβιτς, μπορεί αυτήν τη στιγμή το μέλλον του να μη δείχνει πως βρίσκεται στον... αέρα, ωστόσο τα επερχόμενα αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ενόψει της επόμενης μέρας».