«Η Άιντραχτ συνεχίζει να φλερτάρει με τον Κουλιεράκη»

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© intime

«Η Άιντραχτ συνεχίζει να φλερτάρει με τον Κουλιεράκη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:55 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 07.03.2024

Δημοσίευμα της Bild κάνει λόγο ξανά για ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Έλληνα στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Όπως είναι γνωστό, η Άιντραχτ είχε κινηθεί για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος με έδρα τη Φρανκφούρτη μετά τα ματς με τον ΠΑΟΚ έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή στέλνοντας μάλιστα και τρεις προφορικές προτάσεις που ήταν πραγματικά πολύ καλές.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς δεν ήταν διατεθειμένοι να χάσουν έναν βασικό ποδοσφαιριστή τους τον Γενάρη και έτσι απέρριψαν και τις τρεις.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να πτόησε σε καμία περίπτωση την Άιντραχτ, η οποία έχει τον 20χρονο πολύ ψηλά στη λίστα της και σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ασχολείται ξανά με την περίπτωση του.

Σε δημοσίευμά της η Bild τονίζει πως η Άιντραχτ συνεχίζει να «φλερτάρει» με τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Τον χειμώνα η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν ολοκληρώθηκε. Η πιθανή μετακίνηση του κεντρικού αμυντικού από τον ΠΑΟΚ δεν έχει ακυρωθεί, αλλά σύμφωνα με την BILD απλά αναβλήθηκε.

Ο αθλητικός διευθυντής της Αϊντράχτ Μάρκους Κρέσε, συνεχίζει να φλερτάρει τον 20χρονο, ο οποίος συναντήθηκε δύο φορές με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League στην φάση των ομίλων. Το σχέδιο της Αϊντράχτ για τον Κουλιεράκη, αναφέρει πως: θα πρέπει να έρθει στη Φρανκφούρτη το καλοκαίρι και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, η Άιντραχτ δεν παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Άλλοι σύλλογοι της Bundesliga φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Κουλιεράκη. Αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται στην pole position αφού ήταν η μοναδική ομάδα που στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο έφτασε στο σημείο να κάνει επίσημη πρόταση.

Το ερώτημα παραμένει στο τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Παρά το συμβόλαιό του μέχρι το 2026, στην ελληνική ομάδα δεν πιστεύουν πλέον ότι ο περιζήτητος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός θα μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και μια πρόωρη αποχώρηση θα πρέπει φυσικά να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στα ταμεία. Το χειμώνα οι απαιτήσεις ήταν γύρω στα 10.000.000 ευρώ. Το επόμενο καλοκαίρι το οικονομικό εμπόδιο μοιάζει πιθανό να είναι εξίσου υψηλό».