Ζάετς: «Δεν είναι τυχερή η Ντίναμο με αυτήν την κλήρωση - Πολύ μεγάλο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας»

Ζάετς

i

© Intime

Ζάετς: «Δεν είναι τυχερή η Ντίναμο με αυτήν την κλήρωση - Πολύ μεγάλο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τις επερχόμενες μάχες του ΠΑΟΚ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει!

Σε λίγες ώρες (7/3, 22:00), η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, στο πρώτο ματς για τους «16» του Conference League, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα (14/3, 19:45).

Με αφορμή την πρώτη μάχη στο «Μάξιμιρ», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και «θρύλος» του Παναθηναϊκού Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος έχει βάλει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Ντίναμο, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το φαβορί του ζευγαριού, τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τον Μίσιτς και την καυτή ατμόσφαιρα που αναμένεται στα δύο γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έτυχε και με πήρε τότε ο Παναθηναϊκός. Έκανε καλή δουλειά και με... έκλεψε. Εμείς δεν μπορούσαμε να φύγουμε πριν από τα 28 από την Γιουγκοσλαβία και μετά το είχα υποσχεθεί, δεν άλλαξα γνώμη και, πλέον, η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα μου. Την έχω μεγάλη αγάπη. Η δεύτερη γυναίκα μου είναι Ελληνοαμερικανίδα και έχω έξι παιδιά. Είναι πέντε κορίτσια και ένα αγόρι, οπότε δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Μόλις άκουσα ότι κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ είπα ότι δεν είναι τυχερή η Ντιναμό. Εγώ σέβομαι κάποιες ομάδες. Αυτές που είναι στην κορυφή στην Ελλάδα είναι καλές και δύσκολοι αντίπαλοι. Σκέφτομαι αυτό και νομίζω θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα μου, την Ντιναμό. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Είναι 50-50 οι πιθανότητες. Τον ΠΑΟΚ τον είδα με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Δεν ξέρω πόσο η Ντιναμό μπορεί να κάνει και άλλο καλό ματς, όπως έκανε με την Μπέτις και δεν ξέρω σε τι ακριβώς κατάσταση είναι τώρα ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, κάνει καλή δουλειά με τον προπονητή, είναι πολύ καλός ο Λουτσέσκου και είναι στην ομάδα για 5η χρονιά. Για την Ελλάδα αυτό είναι απίστευτο. Η Ντιναμό έχει 4-5 καλούς παίκτες. Δυστυχώς πούλησε αρκετούς πριν από ένα χρόνο. Όπως τον Λιβάκοβιτς, που ήταν καλός τερματοφύλακας. Κάνει καλή δουλειά με τα νεαρά παιδιά. Ο Κωνσταντέλιας είναι μεγάλο ταλέντο, είναι καλός πλέι μέικερ. Ταιριάζει πολύ με τον Μπατούρινα της Ντιναμό», ανέφερε αρχικά.

Για τον Μίσιτς ανέφερε: «Είναι καλός παίκτης. Τρέχει πολύ, ξέρει μπάλα. Είναι βασικό οκτάρι της Ντιναμό. Είναι σε καλή φόρμα».

Που θα κριθεί η πρόκριση: «Θα κριθεί στο κέντρο. Και οι δύο ομάδες έχουν καλή μεσαία γραμμή. Η Ντιναμό είναι δυνατή στην θέση του φορ, έχει τον Πέτκοβιτς που είναι διεθνής, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλό πάσινγκ γκέιμ. Οι γραμμές του ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά από της Ντιναμό».

Την έδρα της Ντιναμό σημείωσε: «Εχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Το Στάδιό μας δεν είναι καλό, είναι παλιό. Είναι μία ολόκληρη κερκίδα κλειστή. Ξεκίνησαν να χτίζουν νέο γήπεδο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Είναι ντροπή να γίνεται αυτό».

Την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Θα πω στους παίκτες ότι θα είναι όπως με την ΑΕΚ και ακόμη χειρότερα. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι τρομεροί και βοηθάνε. Θα είναι ο 12ος παίκτης του ΠΑΟΚ».

Τον φετινό Παναθηναϊκό υπογράμμισε: «Χάσαμε βαθμούς και με τον ΟΦΗ, αλλά νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος. Όλοι θέλουν στο τέλος να πάνε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και πέρσι, έχει καλό ρόστερ. Ο πιο μεγάλος παίκτης που συνάντησα στην Ελλάδα ήταν ο Σαραβάκος. Υπήρχαν και άλλοι, αλλά με τον Σαραβάκο είχαμε παίξει και μαζί».

Το παρελθόν του ΠΑΟΚ με Κροάτες: Η πρώτη επίσκεψη στο «Μάξιμιρ» και η επιστροφή του Βιεϊρίνια
CONFERENCE LEAGUE

17:22 - 07.03.2024

Το παρελθόν του ΠΑΟΚ με Κροάτες: Η πρώτη επίσκεψη στο «Μάξιμιρ» και η επιστροφή του Βιεϊρίνια

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ μεταξύ της Ντίναμο και ΠΑΟΚ, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε το παρελθόν του Δικεφάλου με ομάδες της Κροατίας.

Κατέληξε λέγοντας: «Στην Εθνική Κροατίας έτυχε μία τριάδα με Μόντριτς, Μπρόζοβιτς και Κόβατσιτς, που εγώ την λέω το... τρίγωνο των Βερμούδων. Εγώ ήμουν δεμένος με τον Μόντριτς γιατί τον είχα φέρει στην Ντιναμό. Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει. Μπορεί να πάει στην Αραβία ή να κάτσει ακόμη ένα χρόνο στη Ρεάλ».