Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά του Λουτσέσκου!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά του Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης 09:39 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 07.03.2024

Ποιες οι σκέψεις του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του UEFA Europa Conference League. Ο Δικέφαλος σαφώς και θέλει τη νίκη ιδανικά με σκορ πρόκρισης, προκειμένου να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη αναφορικά με τον επαναληπτικό της 14ης του Μάρτη στην Τούμπα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του, τους Σαμάτα, Εκόνγκ και Μιχαηλίδη που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να βρεθούν στη βασική ενδεκάδα, αλλά λόγω τραυματισμών είναι εκτός.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Ότο.

Στη μεσαία γραμμή θα δεσπόζει για ακόμα μια φορά ο Μεϊτέ, ενώ στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού υπάρχουν οι Σβαμπ και Οζντόεφ για τη θέση δίπλα του, με τον Ρώσο να είναι ένα κλικ πιο μπροστά. H μεσοπιθετική τριπλέτα έχει ένα ερωτηματικό, αφού για τη θέση στο 10 κοντράρονται οι Κωνσταντέλιας και Μουργκ.

Όσον αφορά τα άκρα αυτής, οι Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δείχνουν να έχουν καπαρωμένες τις θέσεις, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Μπράντον Τόμας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμα.