Στην Τουρκία ως δανεικός συνεχίζει την καριέρα του ο Κουλούρης
i

Κουλούρης / ©intime

Στην Τουρκία ως δανεικός συνεχίζει την καριέρα του ο Κουλούρης

Sportal newsroom 19:34 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 08.02.2023

Ο Έλληνας επιθετικός, Ευθύμης Κουλούρης, δόθηκε δανεικός στην Αλάνιασπορ από την ΛΑΣΚ, μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας επιθετικός είχε πάρει μεταγραφή από τον Ατρόμητο στην αυστριακή ΛΑΣΚ, αλλά λίγους μήνες μετά την μετακίνησή του, δόθηκε δανεικός.

Ο Γούτας από την Τουρκία στο Sportal: «Έλεγα "πάει, πέσαμε" - Περιμένουμε να γυρίσουμε Ελλάδα»
REST OF THE WORLD

12:40 - 07.02.2023

Ο Γούτας από την Τουρκία στο Sportal: «Έλεγα "πάει, πέσαμε" - Περιμένουμε να γυρίσουμε Ελλάδα»

Ο Δημήτρης Γούτας ζει το τελευταίο διήμερο από κοντά όσα τρομακτικά συμβαίνουν στη Τουρκία με τους σεισμούς και μιλάει στο Sportal.gr για το πόσο τρόμαξε κυρίως στον δεύτερο σεισμό που ταρακούνησε την Δευτέρα την γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος φορ θα συνεχίσει ως δανεικός στην Αλάνιασπορ μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που μέσω ανάρτησης στο Twitter ανακοίνωσε η αυστριακή ομάδα. Στην θητεία του στην Αυστρία ο Κουλούρης βρήκε δίχτυα μόλις μία φορά, ενώ μοίρασε και μία ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κάπως έτσι στην Τουρκία ψάχνει την αναγέννησή του, προκειμένου μάλιστα να κερδίσει ξανά μία θέση στην εντεκάδα της ΛΑΣΚ.

Ο Έλληνας κεντρικός επιθετικός έχει φορέσει επίσης την φανέλα του ΠΑΟΚ, της Ανόρθωσης, του Ατρομήτου και της Τουλούζ. Η καλύτερή του χρονιά ήταν με την ομάδα του Περιστερίου, τη σεζόν 2018-19, όταν είχε σκοράρει 25 σε όλες τις διοργανώσεις, ένα εκ των οποίων ήταν στο Γιουρόπα Λιγκ στη Ντιναμό Μπρεστ.