Τράμπζονσπορ: Ο Μπακασέτας πρώτος σκόρερ της ομάδας την τελευταία διετία

Τάσος Μπακασέτας

i

Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images

Τράμπζονσπορ: Ο Μπακασέτας πρώτος σκόρερ της ομάδας την τελευταία διετία

Δημήτρης Χούπης 15:23 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 23.01.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας με το γκολ του απέναντι στη Ιστανμπούλσπορ έγινε ο πρώτος σκόρερ της Τράμπζοσπορ τη τελευταία διετία στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η Τράμπζοσνπορ κέρδισε χθες (Κυριακή 22/1) την Ινσταμπούλσπορ 4-0 με τον Τάσο Μπακασέτα να πετυχαίνει ένα τέρμα. Αυτό το γκολ έκανε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή πρώτο σκόρερ της τουρκικής ομάδας στο πρωτάθλημα τη τελευταία διετία, δηλαδή όσο καιρό βρίσκεται στην ομάδα. 

Συγκεκριμένα ο πρώην μέσος της ΑΕΚ πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Τραπεζούντας από την Αλάνιασπορ τον Ιανουάριο του 2021. Από τότε ο Έλληνας διεθνής έχει βρει δίχτυα 26 φορές, οι οποίες τον έχουν κάνει πρώτο σκόρερ της ομάδας, ενώ έχει μοιράσει και είκοσι ασίστ. 

Από αυτά τα 26 τέρματα το ένα είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα τρία στο Γιουρόπα Λιγκ, ένα έχει πετύχει στο κύπελλο, ένα στο σούπερ καπ Τουρκίας και τα υπόλοιπα είκοσι είναι στο πρωτάθλημα. 

Μέχρι χθες πρώτος στη λίστα των σκόρερ ήταν ο Άντονι Νουακέμε, ο οποίος το διάστημα που βρισκόταν μαζί με τον Μπακασέτα στη Τράμπζονσπορ είχε πετύχει 19 τέρματα.