Κουν Αγουέρο: «Έχω πολλές προτάσεις, αν είμαι καλά, θα παίξω για την Ιντεπεντιέντε...»
i

Αγουέρο/©printscreen youtube

Κουν Αγουέρο: «Έχω πολλές προτάσεις, αν είμαι καλά, θα παίξω για την Ιντεπεντιέντε...»

Ανδρέας Σερεβέτας • 17:01 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Αγουέρο άνοιξε... παράθυρο επιστροφής στην ενεργό δράση για λογαριασμό της πρώτης του ομάδας.

Ο Σέρχιο Αγουέρο αναγκάστηκε το 2021 να εγκαταλείψει απότομα και πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα εξαιτίας πάθησης στην καρδιά. Είχε προλάβει να αγωνιστεί μόνο τέσσερις φορές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να σημειώσει ένα γκολ για τους «μπλαουγκράνα.» Βρέθηκε στο πλευρό των διεθνών της Αργεντινής στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ σαν να ήταν μέλος της αποστολής. Πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε σε παιχνίδι του Kings League. Μάλιστα είναι πρόεδρος μίας εκ των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση του Ζεράρ Πικέ. 

Σήμερα δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Αποκάλυψε ότι έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο 34χρονος πρώην επιθετικός δήλωσε σχετικά: «Για να επιστρέψω πρέπει να είμαι σε φυσική κατάσταση, που να μου επιτρέψει να αντέξω για έξι μήνες. Ας περιμένουμε, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που με θέλουν. Αν είμαι καλά, δεν έχω πρόβλημα να παίξω για τους «κόκκινους» (Ιντεπεντιέντε). Τουλάχιστον σε ένα ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι.»

Ο Αγουέρο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα της Αργεντινής. Αγωνίστηκε με τη φανέλα της από το 2003 μέχρι το 2006. Σε 54 παιχνίδια και πέτυχε 23 γκολ. Στη συνέχεια πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μπαρτσελόνα. Σε περίπτωση που εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των γιατρών, είναι έτοιμος να εμφανιστεί ξανά στα γήπεδα σε επίσημους αγώνες. Έστω για μικρό διάστημα ή σε ένα παιχνίδι.