Αγουέρο για Γκουαρδιόλα: «Έχασε τα μαλλιά του από την πολλή σκέψη»
i

Αγουέρο / screenshot via Twitter

Αγουέρο για Γκουαρδιόλα: «Έχασε τα μαλλιά του από την πολλή σκέψη»

Sportal newsroom 12:30 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 06.01.2023

Την επιλογή να μην ακολουθήσει προπονητική καριέρα έχει επιλέξει ο Κουν Αγουέρο, ο οποίος αστειεύτηκε για τον πρώην προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα, ότι από τη πολύ σκέψη έχασε τα μαλλιά του.

Σε συνέντευξή του ο Σέρχιο Αγουέρο ανέφερε ότι δεν θέλει να κάνει προπονητική καριέρα, δίνοντας παράδειγμα τον πρώην προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε αστειευόμενος, ότι ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Σίτι έχασε τα μαλλιά του από τη προπονητική και τη πολύ σκέψη.

Ο 34χρονος πρώην επιθετικός αγωνίστηκε με τους «πολίτες» δέκα χρόνια, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα, ενώ σκόραρε 260 γκολ με την ομάδα του Μάντσεστερ. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν εξαιρετική, με πολλά γκολ και τίτλους, παρόλα αυτά όμως προπονητική καριέρα δεν θέλει να έχει. 

Παράδειγμα έδωσε τον προπονητή του στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον οποίο ήταν μαζί πέντε σεζόν, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα. Παρόλα αυτά όμως αστειεύτηκε λέγοντας, ότι αν ποτέ γίνει προπονητής, θα καταλήξει να χάσει τα μαλλιά του σαν τον Γκουαρδιόλα. 

«Δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής. Δείτε τον Γκουαρδιόλα, έχασε τα μαλλιά του από τη πολύ σκέψη», ήταν τα λόγια του Αργεντινού.