Απίθανο! Παίκτης της Βάαλβαϊκ πανηγύρισε κάνοντας ότι αυνανίζεται (vid)
i

©PrtScr

Απίθανο! Παίκτης της Βάαλβαϊκ πανηγύρισε κάνοντας ότι αυνανίζεται (vid)

Κώστας Τσιακλής 23:55 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 21.08.2023

Ο Μίτσιελ Κράμερ πανηγύρισε το γκολ του μπροστά στους οπαδούς της Άλκμααρ, κάνοντας πως αυνανίζεται.

Η Άλκμααρ με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Βάαλβαϊκ. Το περιστατικό που πιθανόν να έκλεψε την παράσταση ήταν ο πανηγυρισμός του σκόρερ των γηπεδούχων, Μίτσιελ Κράμερ. Ο Ολλανδός επιθετικός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και πανηγύρισε μπροστά από τους οπαδούς της Άλκμααρ, κάνοντας ότι αυνανίζεται!

Στο 41' της αναμέτρησης λοιπόν ο Κράμερ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και έκανε το 1-0 για τη Βάαλβαϊκ. Ο ίδιος θέλησε προφανώς να πικάρει τους οπαδούς της Άλκμααρ και έτρεξε προς το μέρος του και έκανε ότι αυνανίζεται. Για κάποιο περίεργο λόγο ο πανηγυρισμός του δεν τιμωρήθηκε ούτε καν με κίτρινη κάρτα. Δείτε τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό στο πιο κάτω βίντεο: 

«Καθάρισε» ο Παυλίδης

Η Άλκμααρ τα βρήκε σκούρα λοιπόν στο ξεκίνημα του εκτός έδρας αγώνα με τη Βάαλβαϊκ και έχανε μέχρι που πήρε το «όπλο» του ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή. Ο Παυλίδης «εκτέλεσε» τον Ετιέν Βάεσεν και ισοφάρισε για την ομάδα του στο 54'. Πέντε λεπτά αργότερα η Άλκμααρ έφτασε στην ολική ανατροπή με το γκολ του Ντάνι Ντε Βιτ. Ο Παυλίδης δεν έμεινε μόνο στο ένα γκολ αφού στη συνέχεια πέτυχε και δεύτερο με ωραίο πλασέ στο 79', κάνοντας το 1-3 για τους φιλοξενούμενους.