Επιστροφή στις γκέλες για τη Λίβερπουλ

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ

i

Photo by John Walton/PA Images via Getty Images

Επιστροφή στις γκέλες για τη Λίβερπουλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:40 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 26.02.2023

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που είχε «χτίσει» η Λίβερπουλ, αφού ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Κρίσταλ Πάλας.

«Ζαλισμένη» ακόμα από την πεντάρα η Λίβερπουλ, «κόλλησε» στο μηδέν με την Κρίσταλ Πάλας! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Λονδίνο (0-0) και κατέστρεψε το νικηφόρο σερί της, όντας επηρεασμένη από τη συντριβή που γνώρισε στο Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «ρεντς» ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας της Premier League, αλλά έμειναν στο -6 από την πρώτη τετράδα, ενώ οι «αετοί» παρέμειναν στην 12η θέση με 27 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα δοκάρι. Την αρχή την έκανε ο Ζότα με κεφαλιά στο 22ο λεπτό, ενώ ο Ματετά απάντησε στο 42' έπειτα από παιδικό λάθος του Αλεξάντερ Άρνολντ.

Ο Μο Σαλάχ έδωσε συνέχεια στο ρεσιτάλ δοκαριών με την προσπάθεια του στο 49', ενώ μετά από τρία λεπτά ο Γκουάιτα είπε όχι στον Αλεξάντερ Άρνολντ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Μίτσελ, Γκουεχί, Άντερσεν, Κλάιν, Λοκόνγκα, Ντουκουρέ, Ολίσε, Αγιού, Σλουπ (70’ Εντουάρ), Ματετά (70’ Εζέ).

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ (70’ Φαμπίνιο), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Ματίπ, Κεϊτά (46’ Έλιοτ), Χέντερσον, Μίλνερ, Ζότα (70’ Φιρμίνο), Σαλάχ, Χάκπο (84’ Μπάιτσετιτς).