Tότεναμ.... κορυφής επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας και περιμένει το ντέρμπι

Οι παίκτες της Τότεναμ

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Tότεναμ.... κορυφής επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας και περιμένει το ντέρμπι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:01 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 28.10.2023

Τρίποντο μέσα στο «Σέλχερστ Παρκ» πανηγύρισε η Τότεναμ, η οποία επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας παρέμεινε στην κορυφή της Premier League και περιμένει την έκβαση του Γιουνάιτεντ - Σίτι.

Η Τότεναμ διατήρησε το αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στο «Σέλχερστ Παρκ» της Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Με αυτόν τον τρόπο παραμένει στην κορυφή της Premier League και ελπίζει σε ήττα της Σίτι, η οποία αντιμετωπίζει τη Γιουνάιτεντ εκτός έδρας την Κυριακή (29/11). 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με πολλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, αλλά όχι με γκολ. Μόλις στο 6' η γηπεδούχος έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Αγιού να μην καταφέρνει να κάνει το 1-0. Το ίδιο και ο Έντουαρντ ένα λεπτό αργότερα. Στο 23' η Πάλας φώναξε για χέρι εντός της περιοχής και κατ' επέκταση πέναλτι, όμως ο διαιτητής είπε «παίζετε».

Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ για την Τότεναμ ήρθε νωρίς, αφού ο Ουάρντ άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας. Το 2-0 ξεκίνησε από τον Τζόνσον, ο οποίος τροφοδότησε τον Σον, με τον δεύτερο να στέλνει ψύχραιμα την μπάλα στα δίχτυα. Το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Αγιού, με το τέρμα να μετράει μετά από παρέμβαση του VAR. 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: