Χατάισπορ για Ατσού: «Δεν υπάρχουν λόγια»
i

© ss twitter

Χατάισπορ για Ατσού: «Δεν υπάρχουν λόγια»

Sportal newsroom 12:47 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 18.02.2023

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα, η Χατάισπορ αποχαιρέτησε τον Κριστιάν Ατσού.

Η Χατάισπορ είπε το δικό της «αντίο» στον Κριστιάν Ατσού. Ο Γκανέζος επιθετικός ήταν ανάμεσα στα χιλιάδες θύματα του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία. Το άψυχο κορμί του άτυχου ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε μετά από 12 ημέρες αναζήτησης.

Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Η απώλεια του Ατσού προκάλεσε τεράστια θλίψη, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι το γκολ που σημείωσε στον αγώνα της Χατάισπορ με την Κασίμπασα τον οδήγησε στο να μείνει στην Τουρκία, παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματίσει να φύγει από τη χώρα.

«Η κηδεία του ποδοσφαιριστή μας, Κριστιάν Ατσού, που έχασε τη ζωή του κάτω από τα συντρίμμια, είναι καθοδόν για να φτάσει στην γενέτειρά του, την Γκάνα.

Δεν θα σε ξεχάσουμε Ατσού. Αναπαύσουν εν ειρήνη, όμορφο άτομο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη θλίψη μας. Αναπαύσουν εν ειρήνη Ατσού», ανέφερε το μήνυμα της Χατάισπορ.

Υπενθυμίζεται ότι ο φονικός σεισμός 7,8 ρίχτερ που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία άφησε πίσω του πάνω από 45 χιλιάδες νεκρούς στις δύο χώρες.