Κριστιάνο δεν είναι πια αστείο: Έστειλε την μπάλα στον... Θεό και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για ένα μαγικό γκολ! (vid)

Κριστιάνο δεν είναι πια αστείο: Έστειλε την μπάλα στον... Θεό και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για ένα μαγικό γκολ! (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:17 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 24.11.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Ακχντούντ με 3-0, για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει πατήσει τα 38, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί από το να αγωνίζεται και να σκοράρει κατά ριπάς. 

Ο Πορτογάλος διεθνής πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Ακχντούντ με 3-0, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία. 

Για την Αλ Νασρ το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Αλ-Ναγιέι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο μέρος κλείδωσε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του. 

Στο 77ο λεπτό μετά από διώξιμο της αντίπαλης άμυνας ο Ρονάλντο πήρε την μπάλα και με σουτ από τα πλάγια διπλασίασε τα τέρματα της Αλ Νασρ. Ωστόσο λίγο μετά ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί για φέτος. 

Ο Ρονάλντο βρέθηκε 35 μέτρα έξω από την εστία, πήρε την μπάλα με τον τερματοφύλακα να είναι εκτός από την εστία του και με εκπληκτική λόμπα έστειλε την μπάλα στον… ουρανό και στη συνέχεια να πέσει μέσα στο τέρμα σε ένα πραγματικό αριστούργημα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: