Ο απίθανος Κριστιάνο αποθεώνει τον εαυτό του: «Δεν ακολουθώ εγώ τα ρεκόρ, τα ρεκόρ ακολουθούν εμένα» (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο απίθανος Κριστιάνο αποθεώνει τον εαυτό του: «Δεν ακολουθώ εγώ τα ρεκόρ, τα ρεκόρ ακολουθούν εμένα» (vids)

Κώστας Τόπας 09:39 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 29.05.2024

Τι κι αν διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει κατά ριπάς και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε άλλο ένα απίστευτο ρεκόρ στη συλλογή του και αυτό που μπορεί να μην καταρριφθεί ποτέ.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας μετακόμισε στην Αλ Νασρ στη Σαουδική Pro League τον Δεκέμβριο του 2022, με τη μεταγραφή να οδήγησε σε μια ολόκληρη σειρά από παίκτες υψηλού προφίλ να ενωθούν μαζί του στη Μέση Ανατολή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που λέγεται ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, πέτυχε 14 γκολ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος αφότου έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατόπιν κοινής συναίνεσης.

Αλλά ο Πορτογάλος έχει αποδείξει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και συνεχίζει να καταγράφει ρεκόρ στα 39 του. Το τέρμα του Κριστιάνο στη νίκη με 4-2 επί της Αλ Ιτιχάντ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν τον οδηγεί στον εντυπωσιακό απολογισμό των 35 γκολ σε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Έχει επίσης συνεισφέρει περαιτέρω με 11 ασίστ, αλλά με τα δύο τέρματα που σκόραρε, σημείωσε νέα ρεκόρ, καθώς πλέον έχει τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν Pro League της Σαουδικής Αραβίας. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Μαροκινός επιθετικός Αμπντεραζάκ Χαμντάλα, ο οποίος είχε πετύχει 34 γκολ σε 26 παιχνίδια την περίοδο 2018/19.

Ο Κριστιάνο έχει πετύχει 50 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και θα μπορούσε ωστόσο να δει τα συνολικά του σκόρερ να βελτιώνονται καθώς η Αλ Νασρ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ στον τελικό του Kings Cup την Παρασκευή (31/05, 21:00).

Και για να το εμπεδώσουν άπαντες, προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, στην οποία καταδεικνύει την απόλυτη υπεροχή του στο θέμα των γκολ. Η λεζάντα που συντροφεύει τη φωτό και το επίτευγμά του είναι: «Δεν ακολουθώ εγώ τα ρεκόρ, τα ρεκόρ ακολουθούν εμένα».

Πλέον έχει τερματίσει ως πρώτος σκόρερ και στα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα στα οποία αγωνίστηκε, δείχνοντας την ικανότητά του στην Premier League, τη La Liga, τη Serie A και τη Σαουδική Pro League.

Το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ λήγει τον Ιούνιο του 2025 αλλά υπάρχουν προτάσεις ότι θα μπορούσε να παρατείνει την παραμονή του. Μόλις τελειώσει η σεζόν, ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης θα οδηγήσει την Πορτογαλία στο Euro 2024 σε αυτό που θα μπορούσε να είναι το τελευταίο του διεθνές τουρνουά.