Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Κριστιάνο με τη Γιουβέντους

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©printscreen

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Κριστιάνο με τη Γιουβέντους

Δημήτρης Χούπης 10:47 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 29.05.2024

Η Γιουβέντους σκοπεύει να κάνει έφεση στην δικαστική απόφαση που την ανάγκασε να πληρώσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο το ποσό των 9,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η δικαστική διαμάχη του Κριστιάνο Ροναλντο με τη Γιουβέντους συνεχίζεται. Το 2021 η σχέση των δύο πλευρών είχε χαλάσει με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να αποχωρήσει από την ομάδα του Τορίνο και να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος της διαφωνίας τους ήταν κάτι οφειλές της ιταλικής ομάδας στον CR7 κατά την περίοδο του Covid, με τη «γηραιά κυρία» να του χρωστάει το ποσό των 19,5 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να κινηθεί νομικά κατά της ομάδας. Ένα ποσό που προήλθε από δύο χαμένες πληρωμές κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το διαιτητικό δικαστήριο λοιπόν θεώρησε ότι τόσο η Γιουβέντους όσο και ο Κριστιάνο έχουν μερίδιο ευθύνης για όσα γίνονταν και κάπως έτσι η ομάδα από το Τορίνο αναγκάστηκε να πληρώσει τους μισούς απλήρωτους μισθού συν τους τόκους. Το ποσό αυτό ανέρχεται στα 9,8 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο η Γιουβέντους δεν πρόκειται να αφήσει την κατάσταση να σταματήσει εκεί αφού σκοπεύουν να κάνουν έφεση με στόχο να ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση.

O 39χρονος πήρε μεταγραφή για τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2018 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον ιταλικό σύλλογο ο Πορτογάλος μέτρησε 134 συμμετοχές, 101 γκολ και 22 ασίστ, ενώ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ιταλίας, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ.