Ο περίεργος λόγος που ο Κριστιάνο μπαίνει πάντα στο γήπεδο με το δεξί του πόδι (vid)

Ο περίεργος λόγος που ο Κριστιάνο μπαίνει πάντα στο γήπεδο με το δεξί του πόδι (vid)

Κώστας Τόπας 09:31 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 29.05.2024

Αποκαλύφθηκε επιτέλους ο λόγος πίσω από μια από τις περίεργες συνήθειες του Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν θα είχαν προσέξει πολλοί οπαδοί.

Ο αστέρας της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει δείξει πραγματικά σημάδια επιβράδυνσης από τότε που μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία, καθώς έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με 54 γκολ σε 59 αγώνες για ομάδα και χώρα.

Ο Πορτογάλος είναι γνωστός ως ένας από τους πιο εμμονικούς αθλητές στην ιστορία, με μία από τις πιο εντυπωσιακές ιστορίες του «CR7» να είναι αυτή που έκανε ώρες επιπλέον προπόνησης στο «Κάρινγκτον» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τα νεανικά του χρόνια εξασκώντας δεξιότητες με βάρη στον αστράγαλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι επίσης γνωστό ότι βάφει τα νύχια των ποδιών του μαύρα για να καταπολεμήσει πιθανή μόλυνση. Ο πρώην συμπαίκτης του, Πατρίς Εβρά θυμήθηκε επίσης μια φορά που πήγε στο σπίτι του Πορτογάλου για δείπνο μετά την προπόνηση και είδε τον άλλοτε αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης να προπονείται ξανά μόνος του.

Μια συνήθεια του Κριστιάνο που μπορεί να μην έχουν προσέξει οι οπαδοί όλα αυτά τα χρόνια είναι πώς μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι. Κι αυτό διότι, ο 39χρονος αστέρας φροντίζει πάντα να πατάει πρώτα το δεξί πόδι στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της μακρόχρονης πορτογαλικής παράδοσης.

Αυτό συμβαίνει επειδή στην πορτογαλική κουλτούρα υπάρχει ένα ρητό «entra com a direita», που σημαίνει μπείτε με το δεξί. Αν και αυτό είναι εξίσου δείγμα σεβασμού προς τις ρίζες του όσο και δεισιδαιμονία, είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε αθλητές κορυφαίου επιπέδου να υιοθετούν αυτού του είδους τις συνήθειες.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει επίσης κάποιες άλλες πιο αξιοσημείωτες συνήθειες που δεν σχετίζονται με τη σωματική του απόδοση. Για παράδειγμα, πολλοί οπαδοί θα έχουν παρατηρήσει ότι ο Ρονάλντο κάνει πάντα το ίδιο πράγμα κατά τη διάρκεια φωτογραφιών της ομάδας.

Δικαίωση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Γιουβέντους θα πρέπει να του δώσει σχεδόν 10 εκατ. ευρώ
SERIE A

22:19 - 17.04.2024

Δικαίωση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Γιουβέντους θα πρέπει να του δώσει σχεδόν 10 εκατ. ευρώ

Με νικητή τον Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκληρώθηκε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Πορτογάλο και τη Γιουβέντους. Κάπως έτσι, ο Ιταλικός σύλλογος καλείται να δώσει στον ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

Χρονολογείται πριν από την μετακόμιση στην Premier League, ότι ο Κριστιάνο στέκεται πάντα στις μύτες των ποδιών του κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε φωτογραφίας πριν τον αγώνα για να φαίνεται ψηλότερος.