Τρομερός Κριστιάνο: Πέτυχε το «τέλειο» χατ-τρικ (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Τρομερός Κριστιάνο: Πέτυχε το «τέλειο» χατ-τρικ (vids)

Κώστας Τόπας 08:24 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 18.05.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τρεις φορές δίχτυα, πετυχαίνοντας το «τέλειο» χατ-τρικ, απέναντι στην Αλ Γουαχντά, της οποίας η Αλ Νασρ επικράτησε 6-0.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Σαντιό Μανέ πετούσαν «φωτιές» το βράδυ του Σαββάτου (04/05) καθώς η Αλ Νασρ σημείωσε μια σημαντική νίκη για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο του Σαουδικής Αραβίας Pro League.

Ο Πορτογάλος χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να βρει δίχτυα, καθώς εκμεταλλεύτηκε μια κακή απομάκρυνση του τερματοφύλακα της Αλ Γουαχντά, και βρήκε δίχτυα. Επτά λεπτά αργότερα διπλασίασε τον απολογισμό του μετά από μια κεφαλιά.

Το τρίτο γκολ, ο «CR7» το πέτυχε με αριστερό πλασέ κι έτσι έκανε το «τέλειο» χατ-τρικ. Συνολικά μετράει 149 γκολ με το κεφάλι ο Πορτογάλος αστέρας, ενώ έφτασε τα 890 στην καριέρα του σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, στα 39 του χρόνια.

Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο η Αλ Νασρ πήρε τη νίκη με 6-0 επί της Αλ Γουαχντά κι έφτασε τους 73 βαθμούς, ούσα δεύτερη πίσω από την Αλ Χιλάλ του Νεϊμάρ.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη... και αυτό που χρειαζόταν ήταν να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε τρεις βαθμούς για να κάνουμε τους οπαδούς χαρούμενους», είπε ο προπονητής της Αλ Νασρ, Λουίς Κάστρο. «Έχω όμορφα λόγια για τους οπαδούς. Είναι αυτοί που μας έδωσαν το πνεύμα της νίκης και είναι το καύσιμο μας για να πετύχουμε το καλύτερο».

«Ξεκινήσαμε τη σεζόν κερδίζοντας το Αραβικό Κύπελλο Συλλόγων και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο του Βασιλιά», είπε από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Κίνα αυστηροποιεί τους κανονισμούς για να αποφύγει την «παραπλανητική διαφήμιση» μετά τα επεισόδια των Μέσι και Κριστιάνο
REST OF THE WORLD

10:20 - 24.04.2024

Η Κίνα αυστηροποιεί τους κανονισμούς για να αποφύγει την «παραπλανητική διαφήμιση» μετά τα επεισόδια των Μέσι και Κριστιάνο

Η Κινεζική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δημοσίευσε αυστηρότερους κανονισμούς για τη διοργάνωση διεθνών αγώνων στην επικράτειά της, μετά τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε στους φιλάθλους η απουσία των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στα πρόσφατα φιλικά στην ασιατική χώρα.

Ο Κριστιάνο έχει επίσης στο στόχαστρό του να σπάσει το ρεκόρ σκοραρίσματος σε μία σεζόν στη Σαουδική Αραβία. Το τρέχον ρεκόρ κατέχει ο Αμπντεραζάκ Χαμντάλα, ο οποίος σημείωσε 34 γκολ στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2018/19, οπότε ο Πορτογάλος χρειάζεται άλλα τρία γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του για να σπάσει αυτό το απίθανο ρεκόρ.