Διαστημικός Μέσι: Με πέντε ασίστ και ένα γκολ οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι σε «εξάρα» (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Megan Briggs/Getty Images/Ideal Images

Διαστημικός Μέσι: Με πέντε ασίστ και ένα γκολ οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι σε «εξάρα» (vids)

Κώστας Τόπας 08:08 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 18.05.2024

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν διαστημικός, καθώς κατάφερε να μοιράσει πέντε ασίστ και να σκοράρει κι ένα γκολ στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 6-2 επί των Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μια εκπληκτική εμφάνιση με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, σηματοδοτώντας μια ιστορική βραδιά στο Major League Soccer (MLS), καθώς ηγήθηκε της ομάδας του σε μια ηχηρή νίκη με 6-2 επί των Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης.

Μαζί με τον Μέσι στο επίκεντρο ήταν ο συμπαίκτης του Λουίς Σουάρες, ο οποίος σκόραρε τρία γκολ, βοηθώντας την ομάδα του σε μία άνετη νίκη.

Το ασύλληπτο ρεκόρ του Ντε Μπρόινε ο οποίος φορτσάρει για να ξεπεράσει Φίγκο και Μέσι
PREMIER LEAGUE

13:44 - 30.04.2024

Το ασύλληπτο ρεκόρ του Ντε Μπρόινε ο οποίος φορτσάρει για να ξεπεράσει Φίγκο και Μέσι

Ο Κέβι Ντε Μπρόινε μπορεί να πέρασε μεγάλο διάστημα στα «πιτς» λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να φτάσει σε ένα αξιομνημόνευτο ρεκόρ.

Αρχικά, ο Μέσι «σέρβιρε» το γκολ της ισοφάρισης στον Ρόγια στο 48’, έπειτα πέτυχε ο ίδιος το 2-1 και στη συνέχεια έδωσε ακόμα τέσσερις ασίστ, μια ακόμα στον Ρόγια και τρεις στον Λουίς Σουάρες έως το 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με τους Μέσι και Σουάρες να πρωτοστατούν, η Ίντερ Μαϊάμι (7-2-3, 24 βαθμούς) διατηρεί τη θέση της στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας, με τους δύο παίκτες να υπερηφανεύονται για την κορυφαία βαθμολογία στο πρωτάθλημα με 10 γκολ έκαστος.

Αυτή η νίκη επεκτείνει το αήττητο σερί της Ίντερ Μαϊάμι σε έξι παιχνίδια, μια αξιοσημείωτη ανατροπή μετά την ήττα 4-0 από τη Νέα Υόρκη τον Απρίλιο, κατά την οποία ο Μέσι έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Το μέγεθος της νίκης χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς, καθώς ο Μέσι ονομάστηκε Man of the Match σε αυτό που θα μπορούσε να περιγράφει μόνο ως ένα masterclass ποδοσφαιρικής ευφυΐας και εκτέλεσης. Η απόδοσή του ήταν μια οδυνηρή υπενθύμιση του γιατί παραμένει ένας από τους σπουδαιότερους, αν όχι ο καλύτερος, στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Νέα ρεκόρ για τον Μέσι: Το υπέροχο ξεκίνημα στη δεύτερη του σεζόν με την Ίντερ Μαϊάμι (vids)
REST OF THE WORLD

13:26 - 28.04.2024

Νέα ρεκόρ για τον Μέσι: Το υπέροχο ξεκίνημα στη δεύτερη του σεζόν με την Ίντερ Μαϊάμι (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεκινήσει τη δεύτερη του σεζόν στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι με τον καλύτερο τρόπο, αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου.

Καθώς προχωρά η σεζόν του MLS, τα βλέμματα του κόσμου του ποδοσφαίρου θα παραμένουν καρφωμένα στον Μέσι και την Ίντερ Μαϊάμι, μια ομάδα που πλέον όχι μόνο ονειρεύεται την πρωταθλητισμό αλλά παίζει και με την πεποίθηση των πρωταθλητών.