«Μαγεία» από Μέσι: Δύο γκολ, ασίστ και πρώτος σκόρερ στο MLS (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

«Μαγεία» από Μέσι: Δύο γκολ, ασίστ και πρώτος σκόρερ στο MLS (vids)

Κώστας Τόπας 09:37 - 28.04.2024

Με δύο γκολ και μια ασίστ, ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη με ανατροπή της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

Ο Λιονέλ Μέσι αύξησε το σερί των συνεχόμενων αγώνων σκοράροντας στο MLS, αυτό το Σάββατο (27/04) και οδήγησε με δύο γκολ και μια ασίστ στον Ουρουγουανό, Λουίς Σουάρες στη νίκη με 4-1 για την πρωτοπόρο, Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

Ο Μέσι σημείωσε το δεύτερο συνεχόμενο «νταμπλ» του, το τρίτο της σεζόν του, και ξεπέρασε τον Κολομβιανό Κριστιάν 'Τσίτσο' Αράνγκο ως πρώτος σκόρερ στο MLS στην αρχή της σεζόν. Ο Αργεντινός έχει έντεκα τέρματα σε αυτή τη σεζόν.

Ράκιτιτς για Μέσι: «Δεν ήταν και ο καλύτερος αρχηγός, θα μπορούσε να παίζει αριστερό μπακ» (vid)
REST OF THE WORLD

14:24 - 26.04.2024

Ράκιτιτς για Μέσι: «Δεν ήταν και ο καλύτερος αρχηγός, θα μπορούσε να παίζει αριστερό μπακ» (vid)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι έκανε ο Ιβάν Ράκιτιτς ο οποίος τόνισε πως ο Αργεντινός αστέρας δεν ήταν και ο καλύτερος αρχηγός όσο ήταν στους Καταλανούς.

Από την άλλη, ο Λουίς Σουάρες, που ξεκίνησε ως αλλαγή, σφράγισε τη νίκη με 4-1, αφού ο Μπέντζαμιν Κρεμάσκι σημείωσε το τρίτο γκολ. Η Ίντερ Μαϊάμι είναι επικεφαλής της βαθμολογίας πλέον, με 21 βαθμούς σε έντεκα παιχνίδια. Περισσότεροι από 65.000 θεατές βρέθηκαν στο στάδιο «Gillette», παρά το γεγονός ότι η Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Και, όπως είχε ήδη συμβεί πριν από μια εβδομάδα στον αγώνα που κέρδισε με τη Νάσβιλ, ο αγώνας δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χειρότερα για την Ίντερ Μαϊάμι, καθώς η ομάδα του Μέσι βρέθηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό πίσω στο σκορ. Ωστόσο, η αντίδραση της ήταν άμεση και κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη.

Τα ρεκόρ του Μέσι

Με τα δύο γκολ και την ασίστ, ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του MLS που κατέγραψε πολλαπλές συνεισφορές γκολ σε πέντε συνεχόμενους αγώνες. Οι περισσότερες συνεισφορές γκολ (16) από οποιονδήποτε παίκτη του MLS στους πρώτους επτά αγώνες μιας σεζόν.