Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάρισε το προβάδισμα στην Αλ Νασρ με ασύλληπτο τρόπο! (vids)

Το απίθανο γκολ του Ρονάλντο

i

© PrtScr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάρισε το προβάδισμα στην Αλ Νασρ με ασύλληπτο τρόπο! (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:16 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 17.05.2024

Με ένα άπιαστο αριστερό γυριστό βολέ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στον ημιτελικό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε ακόμη ένα ασύλληπτο γκολ στο πλούσιο και σπουδαίο βιογραφικό του!

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5), η Αλ Νασρ αντιμετώπισε την Αλ Καλίτζ στον ημιτελικό του King's Cup στο στάδιο «Al Awwal» και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κατάφερε να «κλέψει» ξανά την παράσταση.

Το «τρελό» τελείωμα του Βάρντι κόντρα στην Πρέστον ήταν «τόσο περιττό» που οι οπαδοί το αποκαλούν ως ένα από τα αγαπημένα τους γκολ  (vid)
PREMIER LEAGUE

10:04 - 30.04.2024

Το «τρελό» τελείωμα του Βάρντι κόντρα στην Πρέστον ήταν «τόσο περιττό» που οι οπαδοί το αποκαλούν ως ένα από τα αγαπημένα τους γκολ (vid)

Το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Τζέιμι Βάρντι κόντρα στη Πρέστον και συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η Λέστερ να επικρατήσει της Πρέστον με 3-0, έγινε αντικείμενο συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Μόλις στο 16ο λεπτό, ο ίδιος άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο. Ο CR7 βρέθηκε υποδέχτηκε την μπάλα, ακριβώς στο όριο της μεγάλης περιοχής μετά από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και παρότι ήταν με την πλάτη στην εστία, δοκίμασε ένα άπιαστο γυριστό αριστερό βολέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δείτε το απίθανο γκολ:

Ο Σαντιό Μανέ στη συνέχεια διπλασίασε το προβάδισμα της Αλ Νασρ στο 37ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, ενώ λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και πάλι ο Κριστιάνο βρήκε δίχτυα για το 3-0 της ομάδας του.

Τέλος, για την Αλ Καλίτζ μείωσε ο Αλ Τοράις στο 82ο λεπτό (3-1).

Δικαίωση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Γιουβέντους θα πρέπει να του δώσει σχεδόν 10 εκατ. ευρώ

Ένα μεγάλο ποσό καλείται να βγάλει από τα ταμεία της η Γιουβέντους, η οποία θα πρέπει να αποζημιώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο έληξε πρόσφατα και βρήκε νικητή τον Πορτογάλο, που θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, το διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε τον άλλοτε σταρ του συλλόγου της Serie A, στην υπόθεση των χρημάτων που οφείλει η «Σινιόρα Βέκια» στον Πορτογάλο αστέρα της Αλ Νασρ. Ως εκ τούτου το κλαμπ του Τορίνο υποχρεούται να καταβάλει στον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή της το ποσό των 9,8 εκατομμυρίων ευρώ συν τους τόκους, για απλήρωτους μισθούς που δεν τους είχαν καταβληθεί από την περίοδο της πανδημίας

Τότε, με αφορμή τα έσοδα που είχαν μειωθεί λόγο Covid, ο σύλλογος είχε πάρει την απόφαση να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο τις πληρωμές. Όμως το κλαμπ δεν αποδείχθηκε συνεπής απέναντί του και έτσι όλα πήραν τον δικαστικό δρόμο. Η οριστική απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ιταλικής ομοσπονδίας κοινοποιήθηκε πριν μερικές μέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε καταθέσει αγωγή κατά των «μπιανκονέρι», ζητώντας ποσό άνω των 19 εκατομμυρίων ευρώ.