Το «τρελό» τελείωμα του Βάρντι κόντρα στην Πρέστον ήταν «τόσο περιττό» που οι οπαδοί το αποκαλούν ως ένα από τα αγαπημένα τους γκολ  (vid)

Τζέιμι Βάρντι

Το «τρελό» τελείωμα του Βάρντι κόντρα στην Πρέστον ήταν «τόσο περιττό» που οι οπαδοί το αποκαλούν ως ένα από τα αγαπημένα τους γκολ (vid)

Κώστας Τόπας 10:04 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:15 - 21.05.2024

Το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Τζέιμι Βάρντι κόντρα στη Πρέστον και συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η Λέστερ να επικρατήσει της Πρέστον με 3-0, έγινε αντικείμενο συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Αφού επιβεβαιώθηκε η άνοδός τους στην Premier League το βράδυ της Παρασκευής (26/04) μετά την ήττα της Λιντς Γιουνάιτεντ με 4-0 από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, οι «αλεπούδες» είχαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τον τίτλο της Championship τη Δευτέρα (29/04) το βράδυ.

Απέναντι στην Πρέστον, η Λέστερ πέτυχε μια άνετη νίκη με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Τζέιμι Βάρντι κι ένα του Κέισι Μακατίρ. Στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης ο 37χρονος Άγγλος επιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Επειτα από ωραία ατομική προσπάθεια του Βόουτ Φάες, ο αμυντικός της Λέστερ εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, με την προσπάθειά του όμως να σταματάει στο δοκάρι. Στο ριμπάουντ όμως ήταν ο Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος έστειλε με όση δύναμη μπορούσε την μπάλα στα δίχτυα από τα πέντε μέτρα.

Η «δίψα» του Τζέιμι Βάρντι να σκοράρει και πόσω μάλλον να συμβάλει τα μέγιστα ώστε η Λέστερ να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Premier League είναι τεράστια. Κι αυτό αποτυπώθηκε κι από τον τρόπο με τον οποίο σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς κόντρα στη Πρέστον.

«Είναι απλά ο Τζέιμι Βάρντι που περνάει τη ζωή του βασιλιά και μου αρέσει να το βλέπω», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter μετά το τέλος του αγώνα. Ένας άλλος ανέβασε στο Twitter: «Πέρασα το πρωί μαζί του με ταχύτητα 0,25 στο YouTube κάνοντας παύση σε κάθε γωνία. Είναι πραγματικά εκπληκτικό!».

«Το κλωτσάει τόσο δυνατά που σκοντάφτει πάνω του», σημείωσε ένας άλλος για να τονίσει ένας φίλος της Λέστερ ότι: «Αυτό το τελείωμα του Βάρντι μπορεί να είναι ένα από τα πιο περιττά πράγματα που έχω δει ποτέ. Αγαπήστε τον τύπο».

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Λέστερ Έντσο Μαρέσκα είπε: «Πετύχαμε τον στόχο μας και βλέπουμε τον κόσμο χαρούμενο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια καλή νίκη και τελειώσαμε τη δουλειά μας. Τώρα απολαμβάνουμε και μετά έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε.

Ξέραμε (στην αρχή της σεζόν) ότι ο στόχος της Λέστερ είναι να ανέβει, αλλά ξέρετε μερικές φορές συμβαίνει, μερικές φορές συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Αλλά μπορείτε να δείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό το πρωτάθλημα».