Κινείται νομικά κατά της Premier League και της EFL η Λέστερ
i

©intime

Κινείται νομικά κατά της Premier League και της EFL η Λέστερ

Δημήτρης Χούπης 20:36 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 22.03.2024

Ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, έκανε τη Λέστερ να λάβει δραστικά μέτρα, αφού αναμένεται να κινηθεί νομικά τόσο κατά της Premier League όσο και της EFL.

Σε μπελάδες έχει μπει η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» έχουν κατηγορηθεί από την Premier League για παραβίαση των κανονισμών εξόδων κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων χρόνων που έπαιζε στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Μάλιστα σε περίπτωση που φανεί ένοχη, τότε υπάρχει κίνδυνος να της αφαιρεθούν πέντε βαθμοί.

Την ίδια ώρα έχει κατηγορηθεί και από την EFL για τον ίδιο λόγο. Στο άκουσμα των κατηγοριών, οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου ανέφεραν ότι είναι έκπληκτοι και δυσαρεστημένοι από τη στιγμή που η Premier League αποφάσισε να βγάλει στη φόρα αυτό το γεγονός, αφού φέτος δεν παίζει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι η Λέστερ πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά τόσο της Premier League όσο και της EFL. Μέσω ανακοίνωσης οι «αλεπούδες» τόνισαν ότι θα συνεχίσουν να... μάχονται για την ομάδα, αλλά και για όλους όσους είναι δίπλα στον σύλλογο.

«Ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να διασφαλίσει ότι οι κατηγορίες εναντίον του, καθορίζονται σύμφωνα με τους κανόνες από τα σωστά όργανα και τη σωστή χρονική στιγμή. Την ίδια ώρα η Λέστερ προτιμάει οι διαδικασίες να εμφανίζονται δημόσια, έτσι ώστε οι υποστηρικτές της ομάδας και όλος ο κόσμος να είναι ενημερωμένος για σημαντικά θέματα που θα εξεταστούν από την ποδοσφαιρική κυβέρνηση.

Οι σχετικοί κανόνες ζητούν, οι διαδικασίες να διεξάγονται εμπιστευτικά και η ομάδα από εδώ και πέρα δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλιο για όλα αυτά. Επιβεβαιώνουμε ξανά τη θέση του συλλόγου, ότι θα συνεχίσει να μάχεται για τα δικαιώματα της Λέστερ και όλων των ομάδων που έχουν φιλοδοξίες. Ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν εύλογα και δίκαια, καθιερωθεί εντός γηπέδου.

Εκπληκτικές εικόνες: Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ μέσα από κάμερα 127 ετών! (vid)
PREMIER LEAGUE

10:00 - 21.03.2024

Εκπληκτικές εικόνες: Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ μέσα από κάμερα 127 ετών! (vid)

Οι φωτογραφίες που απαθανάτισε ο ένας φωτογράφος από το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας, με μία κάμερα από το 1897 κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ακόμα η ομάδα σημειώνει, ότι σήμερα η EFL ενημέρωσε, πως η Λέστερ βρίσκεται υπό περιοριστικά μέτρα για οικονομικούς λόγους. Η EFL γνωρίζει πως η Λέστερ αμφισβήτησε το δικαίωμά της να επιβάλει αυτό το μέτρο, το οποίο είναι τόσο περιοριστικό όσο και πρόωρο, αφού βρισκόμαστε πάνω από το ένα τέταρτο της περιόδου αναφοράς της ομάδας για τη σεζόν 2023-24», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.