Σοκ: Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών – Τα ασύλληπτα κέρδη του
i

©intime

Σοκ: Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών – Τα ασύλληπτα κέρδη του

Στέλιος Βαρδάκης 19:53 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 22.03.2024

Ένας πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, ο Τζέιμι Κάσιντι καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης για εμπορία ναρκωτικών.

Ο Τζέιμι Κάσιντι αποτέλεσε ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, από της οποίας τα τμήματα ακαδημίες ξεκίνησε. Μάλιστα ήταν στη γενιά μαζί με τους Μάικλ Όουεν και Τζέιμι Κάραχερ, οι οποίοι κέρδισαν το Youth FA Cup το 1996. Ο Κάσιντι ήταν υποσχόμενο ταλέντο εκείνη την εποχή, αλλά η καριέρα του πήρε την κατιούσα αρκετά γρήγορα.

Μάλιστα δεν έπαιξε ποτέ αγώνα με την πρώτη ομάδα των «κόκκινων», με αποτέλεσμα να δοθεί ως ελεύθερη μεταγραφή στην Κέιμπριτζ. Ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί τόσο στην Νόρθουιτς όσο και στην Μπέρσκοχ. Κάπως έτσι η ζωή του άλλαξε, με τον Κάσιντι οδηγείτε στο έγκλημα μαζί με τον αδερφό του Τζόναθαν.

Τα δύο αδέρφια λοιπόν, έκαναν εμπόριο κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική στην Αγγλία μέσω του Άμστερνταμ. Την ίδια ώρα έστελνε τη ναρκωτική ουσία σε άλλα νησιά. Η διανομή των ναρκωτικών γινόταν μέσω τροποποιημένων οχημάτων και ο Τζέιμι ήταν αυτός που είχε αναλάβει την όλη επιχείρηση στην Αγγλία και τη Σκωτία μέσω των δικών του ανθρώπων.

Λέγεται μάλιστα ότι κέρδισε περίπου 30.000.000 εκατομμύρια, πριν συλληφθεί το 2020. Ο Κάσιντι μαζί με τον αδερφό του λοιπόν καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης, ενώ ο αδερφός του καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκισης.