Η Ρεάλ ψάχνεται για νέο «μπαμ» με την απόκτηση του Αλεξάντερ Άρνολντ από τη Λίβερπουλ!

Αλεξάντερ Άρνολντ

i

©Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images/Ideal Images

Η Ρεάλ ψάχνεται για νέο «μπαμ» με την απόκτηση του Αλεξάντερ Άρνολντ από τη Λίβερπουλ!

Κώστας Τόπας 11:40 - 22.03.2024

Μετά τους Κιλιάν Εμπαπέ και Αλφόνσο Ντέιβις, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να πυροδοτήσει ακόμη μία «βόμβα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δραστηριοποιηθεί στη μεταγραφική αγορά ήδη ενόψει του καλοκαιριού, με κινήσεις για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ και του Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, ο τελευταίος στόχος τους είναι κάτι σαν έκπληξη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, το οποίου το συμβόλαιό του λήγει το 2025 στο «Άνφιλτν» παρακολουθείται στενά από τους Μαδριλένους.

Σύμφωνα με το Relevo, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση τον Αλεξάντερ Άρνολντ με «εξαντλητικό τρόπο», καθώς περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία με τη Λίβερπουλ. Οι προθέσεις του 25χρονου μπακ είναι άγνωστες και ενώ η Λίβερπουλ θέλει να τον ανανεώσει, οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο Άγγλο διεθνή αμυντικό, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι «φαβορί» για τον νεαρό αμυντικό, τον οποίο οι «μερένχες» θα ήταν πρόθυμοι να αποκτήσουν είτε αυτό το καλοκαίρι είτε το επόμενο. Για την ώρα δεν έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ, ή μεταξύ του παίκτη και της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, αλλά δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ ο οποίος αυτή την ώρα θεωρείται βασικός κι αναντικατάστατος στο ρόστερ της Ρεάλ θα είναι 33 σε λιγότερο από ένα χρόνο και η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να ψάχνει για μακροπρόθεσμες εναλλακτικές. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ είναι προϊόν των Ακαδημιών της Λίβερπουλ.

Τελεσίγραφο της Μπάγερν προς τον Ντέιβις: «Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι»
BUNDESLIGA

10:04 - 20.03.2024

Τελεσίγραφο της Μπάγερν προς τον Ντέιβις: «Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι»

Ο Αλφόνσο Ντέιβις δεν ανανεώνει με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει θέσει τελεσίγραφο στον Καναδό αμυντικό και την Ρεάλ παράλληλα να παραμονεύει για την απόκτησή του.

Αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του συλλόγου από το 2016 και την τρέχουσα σεζόν, ο 25χρονος δεξιός μπακ σημείωσε δύο γκολ και έδωσε 10 ασίστ σε 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Από τις 13 Φεβρουαρίου, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο γόνατο.