Τελεσίγραφο της Μπάγερν προς τον Ντέιβις: «Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι»

Αλφόνσο Ντέιβις

i

PrtScr

Τελεσίγραφο της Μπάγερν προς τον Ντέιβις: «Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι»

Κώστας Τόπας 10:04 - 20.03.2024

Ο Αλφόνσο Ντέιβις δεν ανανεώνει με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει θέσει τελεσίγραφο στον Καναδό αμυντικό και την Ρεάλ παράλληλα να παραμονεύει για την απόκτησή του.

Από τη Μαδρίτη επιμένουν ότι ο Αλφόνσο Ντέιβις αποφάσισε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Ο 23χρονος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως μπακ και ως μέσος, βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2025 και αποφάσισε να μην ανανεώσει προς το παρόν.

Σύμφωνα με το «Sky Germany», ο Ντέιβις σκοπεύει να κερδίζει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ μεικτά τη σεζόν στον γερμανικό σύλλογο, αλλά οι Βαυαροί του έχουν ήδη ενημερώσει ότι το πολύ θα έφταναν τα 14 εκατομμύρια ευρώ, οπότε γνωρίζουν ότι θα πρέπει να διαπραγματευτούν μαζί του. Η Ρεάλ από την άλλη έχει μπει «σφήνα» στην υπόθεση και παλεύει για την απόκτησή του, δίχως όμως να θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη για έναν παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Προς το παρόν, συνομιλίες μεταξύ συλλόγων δεν έχουν γίνει, όπως εξήγησε στην «Bild» ο νέος γενικός αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Μαξ Έμπερλ.

«Οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του για ανανέωση συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό, αλλά το περασμένο καλοκαίρι διακόπηκαν λίγο. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το θέμα», είπε. Και πρόσθεσε ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Μπορώ να πω ότι κάναμε στον Αλφόνσο μια πολύ συγκεκριμένη και ευγνώμων προσφορά. Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι».

Ποιος είναι ο Κάβαν Σάλιβαν; Το αμερικανικό ταλέντο που κλέβει η Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης
PREMIER LEAGUE

10:43 - 19.03.2024

Ποιος είναι ο Κάβαν Σάλιβαν; Το αμερικανικό ταλέντο που κλέβει η Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Έτοιμη να ολοκληρώσει ένα πολύ ενδιαφέρον deal παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Σίτι που είναι κοντά στο να υπογράψει τον 14χρονο Αμερικανό Κάβαν Σάλιβαν από την ακαδημία της Philadelphia Union. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξαν και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ με τους «σίτιζενς» όμως να κινούνται πιο γρήγορα από όλους.

«Καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει ελεύθερους παίκτες»

Ο νέος γενικός αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Μαξ Έμπερλ, δήλωσε επίσης ότι «κανένας σύλλογος, αυτό ισχύει και για την Μπάγερν Μονάχου, δεν θέλει να χάσει παίκτες δωρεάν εάν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για επέκταση συμβολαίου. Εάν οι παίκτες δεν θέλουν πλέον να είναι εδώ, πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Θέλουμε να έχουμε παίκτες που εκπροσωπούν την Μπάγερν από το Μόναχο, που θέλουν να ταυτιστούν με τον σύλλογο. Θα ήθελα αυτό το κίνητρο να εκπροσωπείται στην ομάδα».