Ο Ντέιβις αρνείται να ανανεώσει με την Μπάγερν κι ετοιμάζεται για Ρεάλ

Αλφόνσο Ντέιβις

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο Ντέιβις αρνείται να ανανεώσει με την Μπάγερν κι ετοιμάζεται για Ρεάλ

Κώστας Τόπας 15:39 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 25.02.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τα πάντα σχετικά με την άφιξη του αμυντικού της Μπάγερν, Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος δεν κατάφερε να συμφωνήσει για επέκταση συνεργασίας με τους Βαυαρούς.

Το συμβόλαιο του Αλφόνσο Ντέιβις λήγει το καλοκαίρι του 2025, αν και εργαζόταν η επέκταση της συνεργασίας του με τη Μπάγερν δουλευόταν εδώ και μήνες, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Και για τον λόγο αυτό, το «Sky» αναφέρει ότι η Ρεάλ χρησιμοποίησε μια τέτοια εξέλιξη για να αποσπάσει την υπογραφή του.

«Το συμβόλαιο του Ντέιβις με την Μπάγερν λήγει το καλοκαίρι του επόμενου έτους. Δεν θέλει να το παρατείνει παρόλο που το προσφέρει η Μπάγερν. Ο λόγος είναι ότι μετά από πεντέμισι χρόνια στην Μπάγερν, με την οποία κέρδισε τα πάντα, θέλει να παίξει στον μεγαλύτερο σύλλογο που τον ήθελε εδώ και καιρό. Η Ρεάλ είπε στον Ντέιβις να κερδίσει τη μεταγραφή, ώστε να πει αποφασιστικά στην Μπάγερν ότι δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιο και ότι θέλει να πάει στη Μαδρίτη ήδη αυτό το καλοκαίρι. Ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τη Ρεάλ, αλλά θα πρέπει να δώσει τελεσίγραφο στην Μπάγερν στο τέλος της σεζόν για να εξασφαλίσει τη μεταγραφή», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Παλαιότερα είχε αναφερθεί ότι η Μπάγερν πρόσφερε στον Ντέιβις ετήσιο μισθό 10 εκατ. ευρώ, αλλά εκείνος ζητούσε κάπου πάνω από 11. Η εκτιμώμενη αξία του στην ιστοσελίδα «Τransfermarkt» είναι 70 εκατ. ευρώ, αλλά η Ρεάλ θα μπορούσε να τον αποκτήσει με πολύ λιγότερα χρήματα. μεταξύ 40 και 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Η «κατάρα» του Κέιν: Οι χαμένες ευκαιρίες για τίτλους και η ανησυχία στη Μπάγερν (vids)
BUNDESLIGA

11:38 - 25.02.2024

Η «κατάρα» του Κέιν: Οι χαμένες ευκαιρίες για τίτλους και η ανησυχία στη Μπάγερν (vids)

Ο Χάρι Κέιν μπορεί να σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο όπως φαίνεται οι προσπάθειες του δεν είναι αρκετές προκειμένου να βάλει τέλος στην «κατάρα» που τον βασανίζει στην καριέρα του. Τη «ξηρασία» τίτλων!

Ο Καναδός διεθνής αμυντικός είναι μέλος της Μπάγερν από το 2018, όπου έφτασε από το Βανκούβερ έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ. Έκτοτε, με τους Βαυαρούς, κατέκτησε πέντε φορές τη Bundesliga, δύο φορές το Kύπελλο της Γερμανίας και από μία το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Αυτή τη σεζόν, έπαιξε 27 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, συνολικά 180 μέχρι στιγμής, και σημείωσε ένα γκολ και τρεις ασίστ.