Η... πληρωμένη απάντηση του Τούχελ σε δημοσιογράφο για τη βαλίτσα στον πάγκο: «Την έφερα από το σπίτι, είναι όλα πακεταρισμένα»

Τόμας Τούχελ

i

PrTScr

Η... πληρωμένη απάντηση του Τούχελ σε δημοσιογράφο για τη βαλίτσα στον πάγκο: «Την έφερα από το σπίτι, είναι όλα πακεταρισμένα»

Δημήτρης Χούπης 11:04 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 25.02.2024

Ο Τόμας Τούχελ φρόντισε να... βάλει στη θέση του έναν δημοσιογράφο, ο οποίος τον ρώτησε για τη βαλίτσα που είχε στον πάγκο στον αγώνα της Μπάγερν με τη Λειψία.

Εδώ και λίγες μέρες είναι γνωστό ότι ο Τόμας Τούχελ στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου μετά από έναν χρόνο που βρίσκεται στη γερμανική ομάδα. Στο χθεσινό παιχνίδι (24/2) των Βαυαρών με τη Λειψία μάλιστα ο 50χρονος κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων, αφού καθόταν πάνω σε μία βαλίτσα.

Η εικόνα αυτή σήκωσε αρκετές απορίες και προκάλεσε την εντύπωση μιας και δεν είναι κάτι που συνηθίζεται να βλέπει κανείς από τους προπονητές. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι λοιπόν ένας δημοσιογράφος ρώτησε ειρωνικά τον Γερμανό, «Μια βαλίτσα για την αποχώρησή σας;», με τον τεχνικό της Μπάγερν να του δίνει μια... πληρωμένη απάντηση.

«Ναι, γι' αυτό ακριβώς προοριζόταν. Την έφερα μαζί μου από το σπίτι, έχει όλα τα πράγματά μου μέσα, όλα πακεταρισμένα», ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή της Τσέλσι.

Ο Τόμας Τούχελ στον έναν χρόνο που βρίσκεται στη Βαυαρία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Γερμανίας την περασμένη σεζόν, ωστόσο η φετινή εικόνα της ομάδας του δεν είναι και η καλύτερη. Στην Bundesliga είναι δεύτερη, οχτώ βαθμούς πίσω από την Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία από τη μεριά της παραμένει αήττητη.

Ακόμα και στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λειψία η Μπάγερν λίγο έλειψε να μην κερδίσει για τρίτο σερί παιχνίδι. Αφού ο Χάρι Κέιν τη «ξελάσπωσε» με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.