Το ξέκοψε για Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ ο Τούχελ: «Τίποτα δεν θα γίνει μέχρι…»

Τόμας Τούχελ

i

PrtScr

Το ξέκοψε για Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ ο Τούχελ: «Τίποτα δεν θα γίνει μέχρι…»

Κώστας Τόπας 15:26 - 24.02.2024

Ο Τόμας Τούχελ θέλησε να τοποθετηθεί για τις φήμες που τον θέλουν να είναι φαβορί για τον πάγκο τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τόμας Τούχελ είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται πιο δυνατά για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν. Μετά το αντίο του Τσάβι, ο σύλλογος χρειάζεται έναν έμπειρο προπονητή για να ηγηθεί του νέου έργου και ο Γερμανός, έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι θα δεχόταν ευχαρίστως την πρόκληση. Ειδικά μετά το «διαζύγιο» με την Μπάγερν.

Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός θέλησε να απαντήσει στις πληροφορίες με μια δυναμική απάντηση για τους επόμενους μήνες και το μέλλον του.

«Το μέλλον μου; Τίποτα δεν θα μου συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο επαγγελματία και θα αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στην Μπάγερν Μονάχου μέχρι το τέλος της σεζόν», επανέλαβε απαντώντας στην επιμονή ερωτήσεων για την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι δύο σύλλογοι που έχουν ακουστεί πιο δυνατά ως προτιμήσεις προορισμού για την επόμενη δουλειά τους.