Πικέ για Μέσι: «Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

Μέσι - Πικέ

i

© Intime

Πικέ για Μέσι: «Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

Ο Πικέ αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Ζεράρ Πικέ και Λιονέλ Μέσι υπήρξαν συμπαίκτες για πολλά χρόνια. Έγραψαν ιστορία με... χρυσά γράμματα μαζί, έσπασαν ρεκόρ, σήκωσαν τρόπαια και κατέκτησαν την κορυφή.

Πλέον τα χρόνια έχουν περάσει, ο ένας αποσύρθηκε κι άλλος συνεχίζει την καριέρα του στο Μαϊάμι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο παλαίμαχος αμυντικός στο ESPN, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Pulga και την καριέρα του, ενώ δεν παρέλειψε να τον χαρακτηρίσει ως τον κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Βλέπω τον Λέο χαρούμενο, εκπλήρωσε όλα του τα όνειρα όταν άρχισε να παίζει. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν η επιτομή των πάντων και νομίζω ότι στο Μαϊάμι επεκτείνει το ποδόσφαιρο. Με την εικόνα του και το γεγονός ότι παίζει στο MLS, έκανε τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποκτήσουν δύναμη. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου ήθελε ο Μέσι να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ειδικά λόγω όσων αμφισβήτησαν την καριέρα του και έλεγαν ότι τού έλειπε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ανέβασε την Μπαρτσελόνα σε άλλη διάσταση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και «θρύλος» της Μπαρτσελόνα.