Λαπόρτα: «Δεν πετάμε λευκή πετσέτα, θα παλέψουμε για το Champions League και το πρωτάθλημα»

Τζουάν Λαπόρτα

i

© photo by David Ramos / Getty Images / Ideal Images

Λαπόρτα: «Δεν πετάμε λευκή πετσέτα, θα παλέψουμε για το Champions League και το πρωτάθλημα»

Κώστας Τόπας 08:48 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 24.02.2024

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα επανέλαβει την υποστήριξή του στον Τσάβι και διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του θα παλέψει τόσο για το Champions League όσο και για το πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόν, Τζουάν Λαπόρτα, παρευρέθηκε στον εορτασμό της 50ης επετείου του «Penya Barcelonista d'Olot i Comarca», σε μια βραδιά που συγκέντρωσε περίπου 200 υποστηρικτές στους οποίους ο πρόεδρος του συλλόγου της Βαρκελώνης διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του δεν τα παρατάει: «Δεν πετάμε λευκή πετσέτα, θα παλέψουμε για το Champions League και το League».

Ο Λαπόρτα δήλωσε ότι «η Μπάρτσα έχει μόνο εμάς τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Η δύναμή μας προέρχεται από την ταυτότητά μας, την ιστορία μας και το μοντέλο ιδιοκτησίας μας, ένα συνειρμικό μοντέλο που θα υπερασπίζεται πάντα το Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω. Θα είμαστε εγγυητές ότι ο σύλλογος είναι πάντα στα χέρια των μελών της Μπάρτσα», τοποθετώντας τον εαυτό του ως υπερασπιστή της φύσης του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ζήτησε επίσης, στην ομιλία του, «να είμαστε στο πλευρό της ομάδας μας, των προπονητών και των παικτών μας περισσότερο από ποτέ. Αν δουν ότι δεν τα παρατάς ποτέ, ούτε θα το παρατήσουν. Εδώ είναι απαραίτητο να παλέψουμε μέχρι το τέλος, είναι μέρος της αγωνιστικής μας ουσίας. Πρέπει να είμαστε με τους παίκτες μας, τον προπονητή μας. Δεν πετάμε λευκή πετσέτα , θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το Champions League. Ολα είναι πιθανά».

Και έδειξε την υποστήριξή του στον Τσάβι: «Είναι ένας ψύχραιμος "culer" που θα παλέψει μέχρι το τέλος. Του δίνω τη μεγαλύτερη ενθάρρυνση».