Κέιν: «Δεν μπορούμε απλά να καθόμαστε και να θυμώνουμε»

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

Κέιν: «Δεν μπορούμε απλά να καθόμαστε και να θυμώνουμε»

Κώστας Τόπας 10:48 - 25.02.2024

Μετά τη νίκη επί της Λειψίας, ο Χάρι Κέιν επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του «έπρεπε να αντιδράσει» μετά από τρεις σερί ήττες, δύο στη Bunselida και μία στο Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τη νίκη με 2-1 που πέτυχε επί της Λειψίας μετά από τρεις σερί ήττες (δύο στην Bundesliga και μία στο Champions League), σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρι Κέιν μετά το ματς. Ο Άγγλος επιθετικός σημείωσε δύο γκολ και αποκατέστησε την ελπίδα στον σύλλογο μετά από μια ταραχώδη εβδομάδα που χαρακτηρίστηκε από την ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησης του προπονητή Τόμας Τούχελ στο τέλος της σεζόν.

Ο Άγγλος διεθνής φορ, πρόσθεσε ότι ελπίζει να οικοδομήσει καλύτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες του αφού ο Τούχελ είπε ότι ο επιθετικός ήταν δυσαρεστημένος με τη δουλειά στην Μπάγερν την περασμένη εβδομάδα. «Χρειαζόμαστε περισσότερες συνδέσεις μεταξύ μας, τις τελευταίες εβδομάδες δεν τις είχαμε, αλλά μπορούμε να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτό που πετύχαμε σήμερα», είπε.

Ο Κέιν είναι ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga με 27 γκολ σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Η Μπάγερν είναι οκτώ βαθμούς πίσω από την αήττητη Λεβερκούζεν, η οποία αυτή τη στιγμή προηγείται με 61 βαθμούς μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Μάιντς 05 την Παρασκευή. «Η σεζόν δεν πάει όπως θέλαμε λόγω της Λεβερκούζεν», σχολίασε το χάσμα μεταξύ των δύο ομάδων. «Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να τους ασκούμε πίεση».

Η Μπάγερν θα υποδεχθεί τη Λάτσιο στον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League στις 5 Μαρτίου και θα επισκεφθεί το Φράιμπουργκ στην Bundesliga το προσεχές Σάββατο.