Επος: Ο Τούχελ μετά το «διαζύγιο» με την Μπάγερν είδε το ματς με τη Λειψία καθισμένος σε βαλίτσα

Τόμας Τούχελ

i

PrtScr

Επος: Ο Τούχελ μετά το «διαζύγιο» με την Μπάγερν είδε το ματς με τη Λειψία καθισμένος σε βαλίτσα

Κώστας Τόπας 08:22 - 25.02.2024

Ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Λειψία καθισμένος σε μια βαλίτσα.

Γνωρίζαμε το ψυγείο του Μαρσέλο Μπιέλσα και από σήμερα μάθαμε και τη βαλίτσα του Τόμας Τούχελ, αφού ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν, παρακολούθησε μέρος του αγώνα με τη Λειψία καθισμένος σε βαλίτσα.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, η Μπάγερν και ο Τούχελ ανακοίνωσαν ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι τους μόλις τελειώσει η σεζόν. Στο πρώτο του ματς από τότε, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να παρακολουθεί τις εξελίξεις των παικτών του έξω από τον πάγκο και καθισμένος σε μια μεταλλική βαλίτσα που βρίσκεται στον τεχνικό χώρο. Μια σκηνή που προφανώς προκάλεσε κουβέντα και στάθηκε αφορμή για σχόλια σχετικά με την αποχώρησή του.

Η ειρωνική απάντηση

Μια βαλίτσα για το ταξίδι σας; «Ναι, το σκεφτόμουν. Την έφερα ειδικά από το σπίτι. Είναι μια βαλίτσα αλουμινίου, μέσα είναι τα πράγματά μου, είναι όλα ήδη μαζεμένα», είπε ο Τούχελ με μια νότα ειρωνείας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λειψία.

Η Μπάγερν είναι οκτώ βαθμούς πίσω από τη Λεβερκούζεν με 11 αγωνιστικές να απομένουν για τη Bundesliga, ενώ στο Champions League έχασε 1-0 από τη Λάτσιο στη Ρώμη από τη Λάτσιο και θα πρέπει να επιστρέψει στις 5 Μαρτίου στον δεύτερο αγώνα αν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά.