Η εντυπωσιακή σωματική μεταμόρφωση του Οζίλ ένα χρόνο μετά το τέλος της καριέρας του: «Εχει γίνει θηρίο» (vid)

Μεσούτ Οζίλ

i

PrtScr

Η εντυπωσιακή σωματική μεταμόρφωση του Οζίλ ένα χρόνο μετά το τέλος της καριέρας του: «Εχει γίνει θηρίο» (vid)

Κώστας Τόπας 11:16 - 22.03.2024

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη συνταξιοδότησή του, ο Μεσούτ Οζίλ αφοσιώνεται ιδιαίτερα στο bodybuilding. Ο πρώην επιθετικός μέσος έδειξε στα κοινωνικά του δίκτυα ένα βίντεο, όπου το σώμα του έχει αλλάξει πολύ.

Ο Μεσούτ Οζίλ έχει βρει το «γιατροσόφι» από τότε που συνταξιοδοτήθηκε. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 αποσύρθηκε από τα γήπεδα από τον Μάιο του 2023 κι έκτοτε ασχολείται εντατικά με το bodybuilding. Ο πρώην επιθετικός μέσος μοιράστηκε ένα βίντεο στα κοινωνικά του δίκτυα, όπου το σώμα του φαίνεται μεταμορφωμένο.

«Έχει γίνει θηρίο», σχολίασαν στο διαδίκτυο τις εικόνες του μυώδη Οζίλ.

Συχνά τραυματισμένος κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Μεσούτ Οζίλ μοιράζεται πλέον πολλές προπονήσεις bodybuilding με τη σύντροφό του. Την περασμένη σεζόν, έδωσε χρόνο στην καθημερινότητά του ως ποδοσφαιριστής, σε ηλικία 34 ετών, μετά από μια τελευταία σεζόν με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία όπου έπαιξε μόνο επτά αγώνες.

Έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Άρσεναλ, ο Μεσούτ Οζίλ ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την δημιουργία των γκολ. Τερμάτισε ως ο καλύτερος πασαδόρος σε πολλές διοργανώσεις όπως Bundesliga, La Liga, Premier League, Champions League, Europa League, Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο περίεργος λόγος που ο Μπεν Γουάιτ δεν θέλει να παίξει ξανά με την εθνική Αγγλίας
EURO

15:13 - 21.03.2024

Ο περίεργος λόγος που ο Μπεν Γουάιτ δεν θέλει να παίξει ξανά με την εθνική Αγγλίας

Ο Στιβ Χόλαντ, βοηθός του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, κατηγόρησε τον μπακ της Άρσεναλ, Μπεν Γουαίτ μπροστά στους συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας, ότι δεν ενδιαφέρεται αρκετά για το ποδόσφαιρο, γι' αυτό και πλέον ο 26χρονος δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά με τα «τρία λοντάρια».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους επαγγελματίες, ο Μεσούτ Οζίλ έπαιξε 645 αγώνες με απολογισμό 114 γκολ και 222 ασίστ. Με την εθνική Γερμανίας από την οποία αποσύρθηκε το 2018, ο άλλοτε αστέρας των «κανονιέρηδων» κατέγραψε 92 συμμετοχές για 23 γκολ. Το μόνο μειονέκτημα της υπέροχης καριέρας του ήταν ότι δεν κέρδισε ποτέ Euro.