Τρομερές αποκαλύψεις από τον Πετί: «Πήγα στην Μπαρτσελόνα για μια γυναίκα, το μεγαλύτερο λάθος μου – Ο Σέρα Φερέρ απλά δεν μπορούσε...»

Τρομερές αποκαλύψεις από τον Πετί: «Πήγα στην Μπαρτσελόνα για μια γυναίκα, το μεγαλύτερο λάθος μου – Ο Σέρα Φερέρ απλά δεν μπορούσε...»

Στέλιος Βαρδάκης 19:54 - 21.03.2024

Ο Εμανουέλ Πετί παραδέχτηκε ότι άφησε την Άρσεναλ και πήγε στην Μπαρτσελόνα για λογαριασμό μίας γυναίκας, τονίζοντας πως ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της καριέρας του...

Ο σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Εμανουέλ Πετί, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 με τη Γαλλία και σημείωσε ένα γκολ στον τελικό με τη Βραζιλία , αποκάλυψε στο «Stadium Astro» τον λόγο για τον οποίο άφησε την Άρσεναλ και υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2000-2001.

«Άφησα την Άρσεναλ για μία γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντα μου άρεσαν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Αλλά θα έπρεπε να είχα μείνει στην Άρσεναλ, οπωσδήποτε», αναγνωρίζοντας έτσι ότι η αποχώρηση του από τους «κανονιέρηδες» το 2000 ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της καριέρας του.

Μετέπειτα ξεκαθάρισε ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά: «Είναι καλύτερα να μένεις εκεί που είσαι όταν λαμβάνεις αγάπη, ευτυχία και επιτυχία. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, πιθανότατα θα έπαιρνα μία διαφορετική απόφαση».

Ο Εμάνουελ Πετί μετά από τρεις σεζόν στην Άρσεναλ υπέγραψε στη Μπαρτσελόνα, όπου έπαιξε μόνο μία σεζόν πριν υπογράψει στην Τσέλσι, ομάδα στην οποία έπαιξε για άλλες τρεις χρονιές μέχρι την αποχώρησή του το 2004 λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν επιτυχημένη η θητεία του, καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ενώ όπως σημείωσε δεν είχε καλή επικοινωνία και με τον τότε τεχνικό της ομάδας και πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Λορένθο Σέρα Φερέρ.

Ανατροπή: Ο πατέρας του Νεϊμάρ δεν πρόλαβε να πληρώσει την εγγύηση του Ντάνι Άλβες για να αποφυλακιστεί
REST OF THE WORLD

09:33 - 21.03.2024

Ανατροπή: Ο πατέρας του Νεϊμάρ δεν πρόλαβε να πληρώσει την εγγύηση του Ντάνι Άλβες για να αποφυλακιστεί

Ο Ντάνι Άλβες δεν αποφυλακίστηκε τελικά την Τετάρτη (20/03), καθώς ο πατέρας του Νεϊμάρ δεν κατάφερε να παραδώσει τα χρήματα για την εγγύηση του άλλοτε αμυντικού της Μπαρτσελόνα, πριν την προθεσμία που όρισε το δικαστήριο.

«Ήταν κακή περίοδος για εμένα. Έγινε πόλεμος στα αποδυτήρια μεταξύ Καταλανών και Ολλανδών παικτών. Επιπλέον, είχαμε προπονητή τον Σέρα Φερέρ, ο οποίος δεν είχε αρκετή δύναμη ή χάρισμα για να διαχειριστεί την ομάδα».