Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Τσάβι, δεν χάνει το «Clasico»

Τσάβι

i

© PrtScr

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Τσάβι, δεν χάνει το «Clasico»

Κώστας Τόπας 13:35 - 21.03.2024

Τιμωρία δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Τσάβι για την αποβολή του στον αγώνα με την Ατλέτικο. Δεν χάνει το «classico» ο Καταλανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

O προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή (17/03) στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τιμωρήθηκε για δύο αγώνες από την Επιτροπή Αγώνων. Με αυτόν τον τρόπο το μόνο θετικό για τον Καταλανό τεχνικό των «μπλαουγκράνα» είναι ότι θα μπορέσει να βρεθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το «Classico» με την Ρεάλ , που έχει οριστεί για την Κυριακή 21 Απριλίου.

Η Επιτροπή απέρριψε τους ισχυρισμούς που παρουσίασε η Μπαρτσελόνα, ώστε να μην επιβληθούν κυρώσεις στον προπονητή της Μπάρτσα, αφού ο διαιτητής Σάντσες Μαρτίνεθ του έδειξε δύο κάρτες, πρώτα μια κίτρινη και μετά μια κόκκινη. Η πρώτη κίτρινη κάρτα οφειλόταν σε διαμαρτυρία για ένα φάουλ του Βίτσελ στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και η δεύτερη για έντονα παράπονα στους διαιτητές για τις αποφάσεις τους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση του Αγώνα, το άρθρο 127 έχει εφαρμοστεί με την εξής απόφαση: «Τιμωρία δύο αγώνων, με πρόστιμο 700 ευρώ στον σύλλογο και 600 ευρώ στον παραβάτη». 

Σε εκείνο το παιχνίδι, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Λεβαντόφσκι, η Μπαρτσελόνα μετέτρεψε το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης σε... περίπατο. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν άνετο τρίποντο, επικρατώντας στο «Μετροπολιτάνο» με 3-0.

Ανατροπή: Ο πατέρας του Νεϊμάρ δεν πρόλαβε να πληρώσει την εγγύηση του Ντάνι Άλβες για να αποφυλακιστεί
REST OF THE WORLD

09:33 - 21.03.2024

Ανατροπή: Ο πατέρας του Νεϊμάρ δεν πρόλαβε να πληρώσει την εγγύηση του Ντάνι Άλβες για να αποφυλακιστεί

Ο Ντάνι Άλβες δεν αποφυλακίστηκε τελικά την Τετάρτη (20/03), καθώς ο πατέρας του Νεϊμάρ δεν κατάφερε να παραδώσει τα χρήματα για την εγγύηση του άλλοτε αμυντικού της Μπαρτσελόνα, πριν την προθεσμία που όρισε το δικαστήριο.

Mε αυτό το τρίποντο, η Μπαρτσελόνα πλησίασε την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στο -8. Την ίδια ώρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε στην πέμπτη θέση, αφού η Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικράτησε της Αλαβές και βρέθηκε τέταρτη.