Θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον Λεβαντόβσκι η Ατλέτικο Μαδρίτης

Λεβαντόφσκι & Βινίσιους

i

PrtScr

Θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον Λεβαντόβσκι η Ατλέτικο Μαδρίτης

Δημήτρης Χούπης 23:26 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:32 - 19.03.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει σκοπό να πυροδοτήσει... βόμβα το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού θέλει να αποκτήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από την Μπαρτσελόνα.

Στο στόχαστρο της Ατλέτικο έχει μπει ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Η ομάδα της Μαδρίτης σύμφωνα με Μέσα από την Ισπανία έχει βάλει στη λίστα της τον Πολωνό φορ της Μπαρτσελόνα. Ο οποίος την προηγούμενη Κυριακή (17/3) έβαλε ένα γκολ και έδωσε δύο ασίστ στη νίκη των «μπλαουγκράνα» με 3-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ του Ρούμπεν Ούρια της Sport, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να φέρει στην Ατλέτικο τον Πολωνό κεντρικό επιθετικό, έχοντας στο μυαλό της τις υποθέσεις Βίγια και Σουάρες. Όπου αμφότερους τους επιθετικούς τους είχε πάρει από την Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του 35χρονου με τον σύλλογο από την Καταλονία ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τη Sport, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να τον ξεφορτωθούν. Με στόχο να απαλλαγούν από ένα μεγάλο συμβόλαιο, αφού τα οικονομικά προβλήματα τους... ακολουθούν ακόμα.

Κάπως έτσι στην προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να ξεφορτωθεί ένα... παχουλό συμβόλαιο, ο Λεβαντόβσκι μπορεί να «πληρώσει τη νύφη» και να αποχωρήσει από τον καταλανικό σύλλογο. Ως αποτέλεσμα αυτού η Ατλέτικο τον έχει ψηλά στη λίστα της και θέλει να τον φέρει στη Μαδρίτη, στην προσπάθειά της να κάνει μια αναδιάρθρωση του ρόστερ της, μετά τη φετινή κακή σεζόν.

Ο Ντάνι Άλβες ζητά να αφεθεί ελεύθερος: «Πιστεύω στη δικαιοσύνη, δεν πρόκειται να το σκάσω»
REST OF THE WORLD

12:48 - 19.03.2024

Ο Ντάνι Άλβες ζητά να αφεθεί ελεύθερος: «Πιστεύω στη δικαιοσύνη, δεν πρόκειται να το σκάσω»

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης διεξήγαγε ακρόαση για να αποφασίσει εάν θα αποφυλακιστεί προσωρινά ο Ντάνι Άλβες που καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση για βιασμό γυναίκας.

Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από την Μπιλμπάο που είναι τέταρτη. Ακόμα, ο Πολωνός φέτος έχει βρει δίχτυα είκοσι φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει εννέα ασίστ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.