Αγνώριστος ο Οζίλ μετά την απόσυρσή του: Ο πρώην αστέρας της Άρσεναλ επιδεικνύει την «τρελή» μεταμόρφωση του σώματος του (vid)

Μεσούτ Οζίλ

Αγνώριστος ο Οζίλ μετά την απόσυρσή του: Ο πρώην αστέρας της Άρσεναλ επιδεικνύει την «τρελή» μεταμόρφωση του σώματος του (vid)

Κώστας Τόπας 12:46 - 16.02.2024

Ο Μεσούτ Οζίλ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και μερικά χρόνια, αλλά ο πρώην αστέρας της Άρσεναλ και της Γερμανίας φαίνεται πιο γυμνασμένος από ποτέ!

Τον Μάρτιο του 2023, ο πρώην μέσος της Άρσεναλ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Γερμανίας, Μεσούτ Οζίλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Σε μια δήλωση έγραψε: «Γεια σε όλους, Μετά από προσεκτική σκέψη, ανακοινώνω την άμεση απόσυρσή μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είχα το προνόμιο να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για σχεδόν 17 χρόνια τώρα και νιώθω απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία. Όμως τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, έχοντας υποστεί και κάποιους τραυματισμούς, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ήρθε η ώρα να φύγουμε από τη μεγάλη σκηνή του ποδοσφαίρου».

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωσή του, ο Οζίλ άφησε τους θαυμαστές έκπληκτους αφού έδειξε τη μεταμόρφωση του σώματός του. Δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον εαυτό του να προπονείται στο γυμναστήριο, ο Οζίλ έγραψε: «Να είσαι πάντα έτοιμος, τότε δεν χρειάζεται να ετοιμαστείς».

Αντιδρώντας στο βίντεο, ένας θαυμαστής είπε: «Ο Οζίλ νθουσιάστηκε τόσο που μετά βίας τον αναγνώρισα». Ένας άλλος σχολίασε: «Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για τον νέο Οζίλ». Ένας τρίτος θαυμαστής πρόσθεσε: «Γιατί ο Οζίλ φαίνεται ξαφνικά τοσο γυμνασμένος;» Κάποιος άλλος έγραψε: «Φαίνεται τρελός διαφορετικός». Ενας άλλος αστειεύτηκε: «Δεν χρειάζεται πλέον προστασία από τον Κολάσινατς».

Ερχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο θρύλων άνω των 35 ετών - Ποιοι αστέρες θα συμμετέχουν
WORLD CUP

13:57 - 05.02.2024

Ερχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο θρύλων άνω των 35 ετών - Ποιοι αστέρες θα συμμετέχουν

Μερικοί από τους μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου όλων των εποχών πρόκειται να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά Παγκοσμίου Κυπέλλου άνω των 35 ετών στην Αγγλία αυτό το καλοκαίρι, με τους Ροναλντίνιο, Τιερί Ανρί και Κακά να είναι έτοιμοι να παίξουν.

Ο Γερμανός εντάχθηκε στην Άρσεναλ από την Ρεάλ το 2013 σε μια συμφωνία αξίας 42,5 εκατομμυρίων ευρώ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αγγλία, ο Οζίλ πραγματοποίησε 254 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 44 γκολ. Πήρε επίσης στα χέρια του τέσσερα Κύπελλα Αγγλίας και ένα FA Community Shield. Μετά την αποχώρησή του από τους «κανονιέρηδες», ο Οζίλ συνέχισε να αγωνίζεται για τις ομάδες της τουρκικής Super Lig, Φενερμπαχτσέ και Μπασάκσεχιρ, προτού κλείσει την καριέρα του. Πλέον, ο άλλοτε αστέρας του ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε ένα νέο Παγκόσμιο Κύπελλο άνω των 35 ετών που θα διεξαχθεί στην Αγγλία αυτό το καλοκαίρι.