Εξαλλος Ποστέκογλου: Τα έβαλε με οπαδούς της Τότεναμ που πανηγύριζαν τα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Εξαλλος Ποστέκογλου: Τα έβαλε με οπαδούς της Τότεναμ που πανηγύριζαν τα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Κώστας Τόπας 09:18 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 29.05.2024

Ο Άγγελος Ποστέκογλου τα έβαλε με οπαδούς της Τότεναμ που πανηγύριζαν τα γκολ της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι ελπίδες της Τότεναμ για την έξοδο στο Champions League εξαϋλώθηκαν μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε των «σπιρουνιών» με 2-0 το βράδυ της Τρίτης (14/05).

Η δυσαρέσκεια ήταν τόσο έντονη για δύο οπαδούς της Τότεναμ που πανηγύρισαν το γκολ του Χάαλαντ. Λίγο αργότερα οι συγκεκριμένοι φίλοι των Λονδρέζων απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, έπειτα από εισήγηση συνοπαδών τους.

Αφού η Σίτι πέτυχε το πρώτο γκολ, ο Χάαλαντ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, από το σημείο του πέναλτι λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα. Λίγες στιγμές νωρίτερα, ο Σον είχε μια μοναδική ευκαιρία για να φέρει στο ματς τα ίσα, αλλά ο Ορτέγκα του είπε «όχι», με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο από την αγωνία.

Λίγο πριν το φινάλε ο Άγγελος Ποστέκογλου εντόπισε πίσω από τον πάγκο τους μερικούς οπαδούς της Τότεναμ, οι οποίοι πανηγύριζαν για την ήττα της ομάδας τους, μιας και με αυτόν τον τρόπο η «μισητή» γι' αυτούς Άρσεναλ, βγήκε εκτός κούρσας για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

"Καταλαβαίνω τον ανταγωνισμό. Ήμουν μέρος ενός από τους μεγαλύτερες κόντρες στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια με τη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς και καταλαβαίνω την αντιπαλότητα. Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα και ποτέ δεν θα καταλάβω αν κάποιος θέλει τη δική του ομάδα να χάσει», είπε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα με τους Πολίτες, ο Ποστέκογλου.

«Δεν είναι αυτό το άθλημα. Δεν είναι αυτό που αγαπώ στο παιχνίδι. Αυτό που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο παιχνίδι είναι η ανταγωνιστικότητα, να προκαλείς τον εαυτό σου να νικήσεις κάποιον και να βγεις επιτυχημένος», συνέχισε.

«Οτιδήποτε πέρα ​​από αυτό, δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό Δεν έχει να κάνει με εμένα. Εάν οι άλλοι θέλουν να το αντιμετωπίζουν έτσι, ότι απολαμβάνουν τη δυστυχία των άλλων, δεν έχω ζήσει έτσι τη ζωή μου», κατέληξε ο τεχνικός της Τότεναμ.