Η τεράστια ευκαιρία του Σον έκανε τον Γκουαρντιόλα να ξαπλώσει από αγωνία στο χορτάρι (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα

Η τεράστια ευκαιρία του Σον έκανε τον Γκουαρντιόλα να ξαπλώσει από αγωνία στο χορτάρι (vid)

Κώστας Τόπας 08:03 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 29.05.2024

Ο Σον έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για την Τότεναμ, λίγο πριν το φινάλε στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, που έκανε ακόμα και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο από την αγωνία.

Η αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ είναι πιθανό να αποδειχθεί καθοριστική για την ανάδειξη του πρωταθλητή, μετά το γεγονός ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε τη νίκη με 2-0 και πλέον βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από την Άρσεναλ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες, με τους ποδοσφαιριστές τόσο της Τότεναμ όσο και της Μάντσεστερ Σίτι να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τελικά καθήλωσε τους οπαδούς της Σίτι έξι λεπτά μετά το δεύτερο ημίχρονο, βρήκε χώρο εντός της περιοχής και υποδεχόμενος την ασίστ του Ντε Μπρόινε σκόραρε για το 1-0.

Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα έως και το 86ο λεπτό του αγώνα. Τότε, άπαντες στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι ένιωσαν πως ενδεχομένως η κατάσταση για την κατάκτηση του τίτλου να άλλαζε για πάντα. Κι αυτό διότι ο Σον ξεχύθηκε στον κενό χώρο μετά από τεράστιο λάθος του Ακάντζι, αλλά ο Ορτέγκα με σπουδαία επέμβαση του είπε «όχι» σε μοναδική ευκαιρία από τετ α τετ.

Οι καρδιές των φίλων της Σίτι, της Τότεναμ και φυσικά της Άρσεναλ... σταμάτησαν για μια στιγμή από αγωνία.

Και δεδομένου ότι η αστοχία εμπόδισε τα «σπιρούνια» από την ισοφάριση που θα μπορούσε να είχε στείλει την Άρσεναλ ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο, οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» δεν μπορούσαν να πιστέψουν την μεγάλη ευκαιρία που σπατάλησε ο Σον.

Η Σίτι είχε… Ορτέγκα και Χάαλαντ στο Λονδίνο και τώρα ετοιμάζεται για φιέστα!
PREMIER LEAGUE

23:58 - 14.05.2024

Η Σίτι είχε… Ορτέγκα και Χάαλαντ στο Λονδίνο και τώρα ετοιμάζεται για φιέστα!

Δύο γκολ του Χάλααντ ήταν... ότι πρέπει για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προσπερνώντας την αντίσταση της Τότεναμ (2-0) βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της 10ης Premier League της ιστορίας της.

Ακόμα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορούσα να πιστέψει την χαμένη ευκαιρία του Σον. Ο τεχνικός των Πολιτών παρακολουθούσε την εξέλιξη της φάσης, αλλά το έκανε από το έδαφος αφού έπεσε από το άγχος του, με την αντίδρασή του φυσικά να γίνεται viral!