Αυτή είναι η τιμωρία που θέλουν να επιβάλουν στον Κριστιάνο για την άσεμνη χειρονομία του προς την κερκίδα

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Αυτή είναι η τιμωρία που θέλουν να επιβάλουν στον Κριστιάνο για την άσεμνη χειρονομία του προς την κερκίδα

Κώστας Τόπας 11:10 - 28.02.2024

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Αραβικής Ομοσπονδίας λαμβάνει μέτρα για να τιμωρήσει τον Πορτογάλο επιθετικό της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ένιωσε και πολύ καλά που οι εξέδρες στο γήπεδο της Αλ Σαμπάμπ φώναζαν «Μέσι, Μέσι, Μέσι!», όπως κάνουν συνήθως σε πολλά άλλα γήπεδα για να πικάρουν τον Πορτογάλο αστέρα της Αλ Νασρ. Ο ιστορικός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο αστέρων είναι γνωστός και, παρά το πέρασμα των χρόνων και την αλλαγή συλλόγων, φαίνεται να συνεχίζεται. 

Πυροδοτημένος από την αντίδραση των φιλάθλων, στο τέλος του αγώνα ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ έγινε έξαλλος, κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία που θα μπορούσε να έχει συνέπειες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Σαουδική Αραβία, η Πειθαρχική Επιτροπή λαμβάνει μέτρα για να τιμωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και η κύρωση θα ήταν για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο.

Τα «τρελά» νούμερα του Κριστιάνο για να σπάσει ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ (vid)
REST OF THE WORLD

09:17 - 28.02.2024

Τα «τρελά» νούμερα του Κριστιάνο για να σπάσει ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει συνολικά 22 γκολ τη φετινή σεζόν στη Σαουδική Pro League. Έχει ακόμη περισσότερα από δώδεκα παιχνίδια για να καταρρίψει το ρεκόρ όλων των εποχών του πρωταθλήματος.

Από την άλλη βέβαια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει μια αχόρταγη μηχανή των γκολ. Ο Πορτογάλος σταρ έχει συνολικά 749 γκολ με τους αντίστοιχους συλλόγους του σε περισσότερα από 22 χρόνια καριέρας. Στην τρέχουσα φάση του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, η αναλογία σκοράρισμα δεν έχει μειωθεί και έχει 47 γκολ σε 52 παιχνίδια με την Αλ Νασρ, που σημαίνει έναν από τους καλύτερους μέσους όρους σε όλο το τρέχον ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγων.