Η Σαουδική Ομοσπονδία ανοίγει έρευνα μετά τη νέα άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Σαουδική Ομοσπονδία ανοίγει έρευνα μετά τη νέα άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο (vid)

Κώστας Τόπας 13:56 - 26.02.2024

Η Σαουδική Ομοσπονδία αποφάσισε, να ξεκινήσει έρευνα μετά τη νέα άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή τη φορά σε οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ, οι οποίοι πίκαραν τον Πορτογάλο αστέρα, φωνάζοντας το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Η συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο προκαλεί ερωτηματικά, μετά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ εθεάθη να κάνει μια άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι για να πικάρουν τον «CR7».

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας άφησε την απογοήτευσή του να εκφραστεί στο τελευταίο σφύριγμα με ένα μάλλον ...απροσδόκητο τρόπο. Ενώ χαιρετούσε τους συμπαίκτες του, ο Κριστιάνο κοίταξε το κοινό πριν τους προκαλέσει απαλά σηκώνοντας το αριστερό του χέρι στο αυτί του, για να τους ενημερώσει ότι δεν άκουσε τις αναφορές στον Αργεντινό αστέρα. Τότε ο Πορτογάλος, λυγίζοντας τα πόδια του, άρχισε να μιμείται μια φαινομενικά άσεμνη χειρονομία.

Η άσεμνη αντίδραση του Κριστιάνο στους οπαδούς που του φώναζαν «Μέσι, Μέσι» (vids)
REST OF THE WORLD

09:05 - 26.02.2024

Η άσεμνη αντίδραση του Κριστιάνο στους οπαδούς που του φώναζαν «Μέσι, Μέσι» (vids)

Εξαλλος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ, οι οποίοι αποδοκίμαζαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα τον Πορτογάλο αστέρα και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Η σαουδαραβική εφημερίδα «Asharq al-Awsat» ανέφερε ότι η Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας άνοιξε έρευνα για το περιστατικό. «Η πειθαρχική επιτροπή αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη δοκιμασία. Θα περιμένουμε να δούμε», δήλωσε ο Γουαλί Αλ Φαράι, ένας εξέχων Σαουδάραβας δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής. «Όλα έχουν τα όριά τους, όσο διάσημος κι αν είσαι. Έτσι λειτουργούν τα μεγάλα πρωταθλήματα», κατέληξε.