Στο χορτάρι του γηπέδου η Χεορχίνα Ροντρίγκες μετά την πρόκριση της Αλ Νασρ στα προημιτελικά του Champions League Ασίας (pics)
i

© PrtScr

Στο χορτάρι του γηπέδου η Χεορχίνα Ροντρίγκες μετά την πρόκριση της Αλ Νασρ στα προημιτελικά του Champions League Ασίας (pics)

Γιάννης Λιβανός 12:47 - 22.02.2024

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο ύστερα από την πρόκριση της Αλ Νασρ στα προημιτελικά του Champions League Ασίας.

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Νασρ νίκησε ξανά (2-0) την Αλ Φέιχα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League Ασίας.

Ο «CR7» βρήκε δίχτυα και στα δύο παιχνίδια, αποτελώντας καθοριστικό παράγοντα για την Αλ Νασρ, προκειμένου να περάσει στους «4» του Ασιατικού Champions League.

Όπως συμβαίνει εξάλλου σε πολλούς αγώνες, στο πλάι του Ρονάλντο βρισκόταν και η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, η οποία αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, πήρε μέρος στους πανηγυρισμούς και στους «εορτασμούς» για την πρόκριση, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, παρέα με τους παίκτες της Αλ Νασρ.

Την στιγμή αυτή θέλησε να μοιραστεί η Χεορχίνα και στο Instagram, ανεβάζοντας ένα στόρι τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και μετά το πέρας αυτού, όταν και είχε πατήσει το τερέν του γηπέδου.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

Εξάλλου η Χεορχίνα έχει ένα πολύ πλούσιο προφίλ στο Instagram, αριθμώντας 57 εκατομμύρια ακολούθους, τους οποίους φροντίζει να ενημερώνει συχνά-πυκνά, ποστάροντας δημοσιεύσεις και φωτογραφίες με ρούχα, τοπία και φυσικά με τον καλό της Ρονάλντο.